Δούκισσα Νομικού: Έχουν ίδια μύτη, μάτια και ζυγωματικά - Σαν αδερφές με την μητέρα της, Ούρσουλα

Μόνη διαφορά το χρώμα στα μαλλιά της δεύτερης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Τετάρτη 17 Απριλίου, για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού, καθώς η μητέρα της, Ούρσουλα, είχε τα γενέθλιά της. Το ξανθό μοντέλο και επιχειρηματίας, λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της, συνοδεύοντάς τις με ευχές (πριν λίγες ημέρες γιόρτασε και τα γενέθλια του γιου της με το πιο φαντασμαγορικό πάρτι).

Ακολούθησαν πολλά μηνύματα και ευχές και από τους ακόλουθούς της στη συνέχεια, όμως πολλοί είναι και εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν πόσο όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα είναι η λατρεμένη της μαμά, με την οποία μοιάζουν σαν αδερφές. Μπορεί εκείνη να είναι μελαχρινή, όμως έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η μύτη, τα μάτια και τα ζυγωματικά της και σε άλλη περίπτωση δεν θα τις ξεχώριζε κανείς!

Δείτε επίσης: Τον φιλούσε παθιασμένα με τα μάτια κλειστά - Οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Αυτή είναι η κούκλα μητέρα της Δούκισσας Νομικού

Δούκισσα Νομικού μητέρα

Δούκισσα Νομικού μητέρα γενέθλια

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της με την σύζυγο του αδερφού της, Άννα Πρέλεβιτς

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Τρίτη (7/11/23) για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει τα γενέθλιά της και έτσι είχε τη χαρά να δεχτεί πολλές ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα ιδιωτικά, αλλά και δημόσια από τα social media.

Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς, με την οποία παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες ο αδερφός της, ήταν ένα από τα πρόσωπα, που έσπευσαν να ευχηθούν στη Δούκισσα για τα γενέθλια της με μια ιδιαίτερη φωτογραφία στο Instagram (δείτε εδώ γιατί η Πρέλεβιτς φόρεσε δύο νυφικά).

Πιο αναλυτικά, η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της και πιο συγκεκριμένα από τη στιγμή, που η Δούκισσα τους περνούσε τις βέρες, αποκαλώντας την μάλιστα ως ''δεύτερη αδερφή της''.

«Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα! Χαρούμενα γενέθλια στην άλλη μου αδερφή», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Πρέλεβιτς - Νομικού