Γιώργος Παπακώστας για αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά! Υποθέτω πως...»

«Είναι αυστηρή για κάποιον που ίσως δεν είναι αυτό που πρέπει για την εκπομπή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπακώστας για αποχώρηση Μενεγάκη από το MEGA: «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά! Υποθέτω πως...»

Η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου, τους συνεργάτες της εκπομπής "Ελένη" πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει του χρόνου στο κανάλι του MEGA και και έκτοτε διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον συζητιούνται στα πάνελ. Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική δήλωση.

Η ομάδα της, από την άλλη πλευρά, έχει ξεκινήσει να συζητά για την απόφασή της σε άλλα προγράμματα. Από τη μία ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή (δείτε εδώ τι αποκάλυψε), ενώ ο Γιώργος Παπακώστας, ένας από τους σεφ της εκπομπής της παρουσιάστριας, απάντησε γι' αυτό στο Super Κατερίνα την Πέμπτη 18/4.

Η απάντηση του Γιώργου Παπακώστα για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

«Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Σίγουρα όλα τα χρόνια που είναι στο MEGA και πριν ήμασταν και αλλού. Συνεργαζόμαστε περίπου 5-6 χρόνια. Όπως κάποιος πολύ καλός επαγγελματίας στη δουλειά του ξέρει τι θέλει και ποιο είναι το αποτέλεσμα το οποίο προσδοκά, έτσι νομίζω ότι είναι και η Ελένη. Είναι αυστηρή για κάποιον που ίσως δεν είναι αυτό που πρέπει για την εκπομπή», είπε αρχικά για την συνεργασία τους.

«Ενημερώθηκα. Δεν ήμουν σήμερα στην εκπομπή για να ενημερωθώ από εκεί, αλλά ενημερώθηκα τηλεφωνικά. Υποθέτω θα ενημερωθώ αύριο και από κοντά. Ξέραμε ότι περιμέναμε αυτό το νέο για το εάν συνεχίσει ή όχι. Από ότι βλέπω δεν θα συνεχίσει, οπότε θεωρητικά μένω ελεύθερος μέχρι να δω τι θα κάνω…», εξήγησε έπειτα για την αποχώρησή της, ενώ για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αποκάλυψε:

«Είχε πολύ καλή συνεργασία με το κανάλι. Η εκπομπή ήταν στα μέτρα της, έκανε αυτό που ήθελε. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Δεν ήξερα τις προτάσεις που της έχουν γίνει από το MEGA, αλλά υποθέτω πως οι ίδιες προτάσεις θα της έχουν γίνει και από άλλα κανάλια».

Δείτε επίσης: Πρόταση "βόμβα" από τον Ατζούν Ιλιτζαλί στην Ελένη Μενεγάκη - Το κρυφό ραντεβού τους