Κατερίνα Καινούργιου & Γρηγόρης Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Στις διαπραγματεύσεις είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή» - «Αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν κάνεις 20%»

Τα σχόλια για την αποχώρησή της από το MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου & Γρηγόρης Γκουντάρας για Μενεγάκη: «Στις διαπραγματεύσεις είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή» - «Αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν κάνεις 20%»

Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA και όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις προτάσεις που έχουν ήδη γίνει στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ την "βόμβα" του Ατζούν Ιλιτζαλί).

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια για όλα τα παραπάνω, με τον δημοσιογράφο να κάνει λόγο για τον "αλύγιστο" χαρακτήρα της Ελένης Μενεγάκη, ενώ η πρώτη σημείωσε με τη σειρά της πως όλα αλλάζουν στις συζητήσεις βάσει της τηλεθέασης.

Τα σχόλια του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Μενεγάκη

«Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την Ελένη Μενεγάκη, ξέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις είναι αλύγιστη, όπως αλύγιστη είναι και στη ζωή της. Όταν, όμως, είναι αλύγιστος και ο άνθρωπος που έχεις απέναντι, έχεις πρόβλημα. Και το πρόβλημα υπήρχε. Απέναντί μου έχω την Ελένη Μενεγάκη που δεν μασάει και δεν θα κάνει βήμα πίσω σε όσα έχει πει. Όταν δεν κάνεις κι εσύ βήμα πίσω, είναι σαν να λες "παιδιά τελειώσαμε"», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Από τις συζητήσεις που έχω κι εγώ με τα κανάλια και τον παραγωγό μου, αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν κάνεις 20% κι αλλιώς όταν κάνεις πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης», επισήμανε τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης - Το μήνυμα στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον οποίο συνεργάζεται στην εκπομπή της, Ελένη, καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια, από την άλλη πλευρά, θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή και οι αποκαλύψεις του θα συζητηθούν.

«Ακούστε λίγο, μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ που αφορά στην εκπομπή την οποία συμμετέχω. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς Θεού, τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική.

Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην "Ελένη" γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης - Το μήνυμα στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA