Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια στη σημερινή 18/4 της εκπομπή μετά την είδηση της αποχώρησής της από το MEGA

Με ανεβασμένη διάθεση!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Τα πρώτα λόγια στη σημερινή 18/4 της εκπομπή μετά την είδηση της αποχώρησής της από το MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το MEGA, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, καθώς φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένη από την οικονομική συμφωνία με το κανάλι. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το ανακοίνωσε ήδη στους συνεργάτες της μετά την χθεσινή 17/4 εκπομπή.

Η ίδια, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δημόσια τοποθέτηση και τη σιωπηλή αυτή στάση διατήρησε και κατά την έναρξη της σημερινής της (18/4) εκπομπής. Δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για όλα όσα ακούγονται σχετικά με το κλίμα στους διαδρόμους του σταθμού, αλλά και τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή & Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη & MEGA: «Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ...» - «Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει...»

Η έναρξη της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για την αποχώρησή της από το MEGA

Καλωσόρισε, λοιπόν, τους τηλεθεατές με αμείωτο κέφι, λέγοντας: «Καλησπέρα σας και καλώς μας υποδέχεστε στο σπίτι σας. Σήμερα, όπως κάθε μέρα, θα ξεκινήσουμε με μία πολύ ωραία συνταγούλα...».

Η πρόταση μεγατόνων από άλλο κανάλι!

Μπορεί η παρουσιάστρια στο μυαλό της, εδώ και πολύ καιρό να είχε μόνο διακοπές και χαλάρωση με την οικογένειά της για την επόμενη μέρα, όμως, όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι εχθές το βράδυ. Γιατί η είδηση της αποχώρησής της Ελένης Μενεγάκη σήμανε συναγερμό και ταυτόχρονα οι συσκέψεις που γινόντουσαν σε ένα άλλο κανάλι, αυτό του Αμαρουσίου, την έβαζαν στο κάδρο των διαπραγματεύσεων για την επόμενη χρονιά.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης - Το μήνυμα στον αέρα του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

Ελένη Μενεγάκη mega

Η πρόταση- βόμβα που έσκασε μόλις, έρχεται από τον ΑΝΤ1, που σκέφτηκε ότι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη στην αναπροσαρμογή του προγράμματός του για την επόμενη σεζόν, θα ήταν ιδανικό. Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνουν συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με την παρουσιάστρια, που σκέφτονται να την εντάξουν στην μεσημεριανή ζώνη, που για την ώρα παίζουν επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών.