Μιμή Ντενίση: «Όταν το έμαθα ήμουν...» - Η αντίδρασή της μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη

«Εγώ ερωτεύτηκα τον Γιάννη που ήμουν η μικρή και η πιο αυθόρμητη. Εκείνος ήταν πιο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μιμή Ντενίση: «Όταν το έμαθα ήμουν...» - Η αντίδρασή της μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Απριλίου, ωστόσο είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί την περασμένη εβδομάδα στο πλατό. Μεσολάβησαν διάφορα, όμως, που στάθηκαν εμπόδιο. Ο θάνατος του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη, ήταν ένα από αυτά.

Για εκείνον, λοιπόν, μίλησε με το που ξεκίνησε η συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη, με την ηθοποιό να εξομολογείται λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους και πράγματα που πολλοί δεν γνώριζαν για εκείνον και τη ζωή του (δείτε εδώ τις τρεις γυναίκες που τον σημάδεψαν).

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση μετά την κηδεία του Γιάννη Φέρτη

«Γνωριστήκαμε σε μία πολύ σπουδαία σειρά που λέγεται "Συμβολαιογράφος". Εγώ ερωτεύτηκα τον Γιάννη που ήμουν η μικρή και η πιο αυθόρμητη. Εκείνος ήταν πιο μαζεμένος. Νομίζω ότι αυτή η ορμή η δικιά μου τον παρέσυρε. Ήταν και ο χαρακτήρας του πιο εσωστρεφής, ήταν πολύ διαφορετικός, αλλά είχαμε και πάρα πολλά πράγματα. Την αγάπη μας για την ποιότητα θα έλεγα. Δεν θα έλεγα για το θέατρο ακόμα, γιατί εγώ ήμουν πολύ άσχετη σε σχέση με εκείνον.

Νομίζω ότι ο λόγος που και τώρα τόσο πολύ συγκινήθηκα κι εγώ κι ο κόσμος, είναι γιατί μας είχαν πολλοί στο μυαλό τους σαν ζευγάρι. Παίζει ρόλο ότι παίζαμε και μαζί. Κι εγώ όταν το πρωτοέμαθα ήμουν κάπως... πως μένεις άναυδος και δεν έχεις αντίδραση έντονη... Και νόμιζα μετά από τόσα χρόνια θα είμαι αρκετά ψύχραιμη, αλλά μετά ήταν σαν να έγινε μία καταιγίδα στο κεφάλι μου. Δύο τρεις ώρες αφού το έμαθα είναι σαν να ξανάρθαν στο μυαλό μου όλα εκείνα τα χρόνια που είχαμε περάσει μαζί.

Ο Γιάννης για μένα ήταν στ' αλήθεια αυτό που λέμε "Πυγμαλίωνας". Ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρος, δεν ήταν καθόλου κομπλεξικός και δεν τον ένοιαζε τίνος είναι η πρωτοβουλία. Τον ένοιαζε το καλό του θεάτρου και της δουλειάς μας. Είχε πολύ χιούμορ, αλλά δεν το ήξερε ο κόσμος. Δεν ήθελε να τον γνωρίζουν, δεν ήταν κοινωνικός. Νομίζω ότι είχε και λίγο φοβία με το κοινό», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Έφτασε μέσα στα κλάματα η Μιμή Ντενίση - Η χειραψία και τα λόγια που αντάλλαξε με την τρίτη σύζυγο του ηθοποιού