Λένα Παπαληγούρα - Ιωάννα Παππά: Ο γάμος με δύο αδέρφια και η ζωή ως φίλες-εργαζόμενες μητέρες

Έγιναν συνυφάδες και «κόλλησαν» από την πρώτη στιγμή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και στην Φωτεινή Λάσπα. Μεταξύ άλλων, οι δύο πρωταγωνίστριες μίλησαν για την γνωριμία τους, και τον γάμο με δύο αδέρφια, τον Άκη και τον Κωνσταντίνο Πάντο αντίστοιχα, και για τις κοινές τους δραστηριότητες ως φίλες και μαμάδες.

«Πρώτα γνωριστήκαμε εκτός δουλειάς και όταν βρεθήκαμε στη δουλειά, μέναμε μαζί στην περιοδεία, γίναμε αμέσως φίλες», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παππά. Η Λένα Παπαληγούρα συμπλήρωσε το «Κλείσε τα μάτια» φανατικά, όπου πρωταγωνιστούσε η Ιωάννα Παππά και μάλιστα έφευγε από τη σχολή τρέχοντας να προλάβει το μετρό για να γυρίσει σπίτι.

Δείτε επίσης: Λένα Παπαληγούρα: «Ζηλεύω τον άντρα μου επειδή ενδιαφέρομαι, δεν είμαι αδιάφορη!»

«Θαυμάζω την υπομονή της Λένας, και με εκνευρίζει ότι στις περιοδείες που μέναμε μαζί στο δωμάτιο, η πλευρά της ήταν χάος!», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παππά, με την Λένα Παπαληγούρα να απαντάει: «Θαυμάζω την Ιωάννα γιατί είναι εξαιρετική ηθοποιός, αλλά είναι πολύ ωραίο να κάνεις και παρέα μαζί της γιατί ξέρεις ότι θα ακούσεις μία σοφή γνώμη κατά κάποιο τρόπο»

«Δουλεύαμε μαζί με την Ιωάννα στις “Τρεις αδερφές” και τότε άρχισε να προκύπτει αυτή η συγγένεια. Μετά από καιρό μου γνώρισε τον τωρινό σύζυγό μου», είπε η Λένα Παπαληγούρα. «Συζητάμε και για τους συζυγούς μας, αν δεν τα πούμε η μία στην άλλη, πού θα τα πούμε; Είναι καλό να εκθέτουμε πράγματα που μας προβληματίζουν, να μην ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι' αυτό που μας κάνουν να φαινόμαστε αδύναμοι», είπε η Ιωάννα Παππά.

Η έκπληξη της Λένας Παπαληγούρα στην Ιωάννα Παππά

«Συζητάμε προβληματισμούς μας για τα παιδιά, τα θέματα ανατροφής, χαρακτήρα, με απασχολεί πολύ η εποχή που μεγαλώνουν», ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα. «Έχω δει στη Λένα μεγάλη αλλαγή από τότε που γέννησε. Την είδα να πατά πολύ γερά στα πόδια της και σαν να βρήκε τον εαυτό της. Στα τόσα χρόνια φιλίας δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ», είπε από την πλευρά της η Ιωάννα Παππά.

«Με την Ιωάννα συζητάω τα πάντα εκτός από αυτά που δεν έχω παραδεχθεί ούτε στον εαυτό μου», κατέληξε η Λένα Παπαληγούρα, με την Ιωάννα Παππά να αποκαλύπτει μία έκπληξη που της έκανε η συνυφάδα της: «Μου έκανε γενέθλια στο τηλέφωνο. Πήρε το βραβείο Κουν και είχε κανονίσει να μου κόψει τούρτα, αλλά δεν μου το είπε. Δεν πρόλαβα να γυρίσω, έσβησα τα κεράκια με βιντεοκλήση».