Ελένη Μενεγάκη: «Με τρομάζετε και δεν...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Αμήχανη στις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Με τρομάζετε και δεν...» - Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρησή της από το MEGA

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το MEGA μετά από τρία χρόνια συνεργασίας και παρόλο που είναι νωρίς ακόμα, αποφάσισε να το ανακοινώσει και στους συνεργάτες της, ώστε να μπορούν και εκείνοι να σκεφτούν τα επόμενα βήματά της.

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού γι' αυτό, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της, ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη 18 Απριλίου και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή & Δήμος Βερύκιος για Ελένη Μενεγάκη & MEGA: «Μπορούσε να πει ότι εμένα εδώ...» - «Όταν βλέπει ότι δεν την παίρνει...»

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από το MEGA

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόταση "βόμβα" από τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 18/4, ανακοινώθηκε μία σημαντική εξέλιξη σχετικά με το παραπάνω θέμα. Τη στιγμή που έχει ανοίξει ο δρόμος για την μετακόμιση της Φαίης Σκορδά στο μεγάλο κανάλι στη θέση της, γίνεται συζήτηση για την μετακίνηση και της πρώτης στο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη και συζήτησε μαζί της, και μάλιστα όχι μόνο για ένα αλλά για δύο project. Της πρότεινε να παρουσιάσει από τη μία πλευρά το The Voice, ένα μουσικό show που για χρόνια αγαπήθηκε από το κοινό και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ έγινε λόγος και για την παρουσίαση μίας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν η παρουσιάστρια έχει πάρει την τελική της απόφαση, καθώς σίγουρα την έχουν προσεγγίσει πολλά πρόσωπα του χώρου με ενδιαφέρουσες προτάσεις και υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να απαντήσει τι σκοπεύει να κάνει. Είναι, όμως, σίγουρα μία δελεαστική πρόταση που την έβαλε σε σκέψεις.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη αντίδραση στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον MEGA - «Να ξέρετε ότι...»