Πάμε Δανάη – Ένταση για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν δέχομαι τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του 2024!»

Οι δηλώσεις που έφεραν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη – Ένταση για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν δέχομαι τέτοια πράγματα στην Ελλάδα του 2024!»

Πανικός! Με έντονο τρόπο σχολίασαν την είδηση της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οι συνεργάτες της εκπομπής Πάμε Δανάη. Δανάη Μπάρκα, Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν εξέθεσαν τις απόψεις τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να γνωρίζει τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν εντάξει τον δημοσιογράφο στο ψηφοδέλτιό του.

«Ο κύριος Κασσελάκης άφησε να περάσει ενάμισης μήνας από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κυρίου Παπανώτα, έγινε όλη αυτή η προεκλογική καμπάνια και ξαφνικά εχθές τον αποπέμπει; Δεν ήξερε ο κύριος Κασσελάκης τι βάζει στο ψηφοδέλτιο; Είμαι πρόεδρος ενός κόμματος, βάζω κάποιον στο ψηφοδέλτιό μου και δεν ξέρω τι λέει και τι κάνει;», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχολίασε σχετικά με όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας: «Ένας άνθρωπος που υποφέρει σίγουρα δεν το έχει επιλέξει. Είναι πάρα πολλοί παράγοντες που μπορούν να σε οδηγήσουν σε μία τοξική, κακοποιητική σχέση και δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να κρίνει κάποιον που ζει έναν τέτοιον Γολγοθά. Με ένα απλό γκουγκλάρισμα, πάντως, μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις. Αυτό είναι θέμα του κόμματος».

Οι δηλώσεις του έφεραν την έκρηξη της Δέσποινας Καμπούρη στο Πάμε Δανάη

«Όταν λες ότι μία γυναίκα που είναι με έναν σατράπη και υπομένει την κακοποιητική του συμπεριφορά είναι πρόβλημά της… Όχι, παιδιά, δεν είναι πρόβλημά της», τόνισε η Δέσποινα Καμπούρη, με τον Άρη Καβατζίκη να της απαντάει: «Σε παραξένεψε εσένα αυτό που είπε ο κύριος Παπανώτας; Δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του και ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να τις γνωρίζει, γιατί τις εκφράζει 37 συνεχόμενα χρόνια»

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι πρόβλημα IQ» - Ολόκληρη η πεντάλεπτη συνέντευξη που οδήγησε στη διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ

«Χάνουμε την ουσία όμως έτσι, παιδιά! Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να τις ανεχόμαστε τις απόψεις του; Δεν δέχομαι τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και στον κόσμο του 2024!», ανταπάντησε η συνεργάτιδα της εκπομπής Πάμε Δανάη, για να καταλήξει: «Άκουσα χθες τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου με τρεμάμενη σχεδόν φωνή και φάνηκε ότι πληγώθηκε και αισθάνθηκε άσχημα… Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής του καριέρας έχει κάνει πολύ κόσμο να νιώσει άσχημα».