Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία: Πότε θα γίνει η βάφτιση του γιου τους - Οι δύο νονοί, το πάρτι και η "πρόβα" λίγες μέρες πριν

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram @foureira (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram @foureira (δεξιά)

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία πριν από ενάμιση χρόνο κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον γιο τους και έκτοτε είδαν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά, με τον πιο όμορφο τρόπο. Αν και η τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να αναρτά στα social media της στιγμές με την οικογένειά της, το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει όλο και περισσότερα βίντεο με το μωρό της, το οποίο πια περπατάει και λέει τις πρώτες του λέξεις (δείτε εδώ το τρυφερό βίντεο με τα λογάκια του).

Δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την βάφτιση του μπέμπη πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, καθώς εκείνη επέστρεψε άμεσα στη σκηνή, με περιοδείες και μία συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ ο καλός της συνέχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ταξιδεύοντας όποτε ήταν απαραίτητο.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του παιδιού της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως φέτος είναι η χρονιά τους. Αν και τα πράγματα είναι επίσης πιεσμένα, διότι σε λίγες μέρες η πρώτη φεύγει για Σουηδία, ενώ μετά ξεκινά νέο τουρ, έχουν υπολογίσει στο ενδιάμεσο να τελέσουν το μυστήριο και να δώσουν το όνομά που έχουν διαλέξει στον μονάκριβό τους (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real News, η βάφτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία, όπου θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία να λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνιδρυτή και Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρός θα έχει δύο νονούς και υποψήφιοι για τον ρόλο αυτό είναι ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν βρεθούν εκεί για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια θα έχει εξασκηθεί για το μυστήριο, διότι μέσα στο Μάιο, πριν βαφτίσει το παιδί της, μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο, θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας, Λίας Παπαδοπούλου και του συζύγου της, Γιώργου Μπενιουδάκη.