Ζήνα Κουτσελίνη – Έχει γενέθλια, αποκαλύπτει την ηλικία της και κάνει απολογισμό: «Λύγισα, σκόνταψα, σηκώθηκα...»

«Ευχαρίστησα τον Θεό που με κράτησε όρθια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έχει χτίσει μία δική της ιστορία στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης, και γι' αυτό μπορεί πλέον να γιορτάζει την κάθε μέρα. Σήμερα βέβαια έχει ακόμα έναν λόγο, καθώς η Ζήνα Κουτσελίνη έχει γενέθλια, και με αυτήν την αφορμή έκανε από νωρίς μία ανάρτηση γεμάτη νόημα, αποκαλύπτοντας μάλιστα την πραγματική της ηλικία!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέβασε μία φωτογραφία της δίπλα από τη θάλασσα και έκανε έναν σύντομο απολογισμό της ζωής της μέχρι σήμερα. Η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε ευγνώμων για όσα έχει ζήσει, καλά και δυσάρεστα, ενώ μοιάστηκε τις σκέψεις της για τα χρόνια που έχουν περάσει και τη βρίσκουν γερή, δυνατή και επιτυχημένη.

Δείτε επίσης: Ζήνα Κουτσελίνη: «Ελάτε τώρα σας παρακαλώ! Όχι ρε παιδιά!» - Ξέσπασε δημόσια κατά του Δημήτρη Κουτσούμπα

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για τα γενέθλιά της

«Πάντα λέω στη ζωή τίποτα δεν πάει χαμένο! Σήμερα στα 54 μου θα το πω πολλές φορές! Περπάτησα, λύγισα, σκόνταψα, σηκώθηκα, τίναξα τα χέρια, χαμογέλασα, και ευχαρίστησα το Θεό που με κράτησε όρθια», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η συμφιλίωση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μία ιδιαίτερη χρονιά ήταν η φετινή, αφού μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη έληξε και επίσημα την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την περίοδο που η πρώτη βρισκόταν στον ALPHA, με την δεύτερη να την κατηγορεί πως είχε ζητήσει την απόλυσή της, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε χάσει τον αδερφό της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Φαίνεται, ωστόσο, πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και πλέον έχουν άριστες σχέσεις. «Το περίμενες ότι θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε; Ούτε εγώ! Δεν ήξερε ότι θα ήταν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πει εδώ και ένα χρόνο να συναντηθούμε, όμως μια η εγκυμοσύνη, μια η γέννηση του μωρού της, μια η δικές μου δουλειές που εγκυμονούσαν κινδύνους αν δεν δούλευα σκληρά... Δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ. Συγκινήθηκα που την είδα. Αν μετρούσε κανείς την καρδιά μου, θα έβλεπε ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει», δήλωσε στις κάμερες η Ζήνα Κουτσελίνη.