Χριστίνα Μπόμπα: «Χρειάζεται να χάσει 3 με 4 κιλά στην περιφέρεια» - Το πικρόχολο σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της και η αποστομωτική απάντηση

Άλλη μία φορά που μπήκε στο στόχαστρο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε διαγράψει τα social media της για κάποιο διάστημα, καθώς χρειαζόταν λίγο χρόνο για τον εαυτό της, μακριά από την τοξικότητα και την αρνητικότητα που αυτά συμπεριλαμβάνουν. Πριν από κάποιους μήνες επανήλθε, ωστόσο αμέσως ξεκίνησαν και τα κακόβουλα σχόλια.

Το πρώτο διάστημα καλούνταν συνεχώς να απαντάει για τα σενάρια εγκυμοσύνης που κυκλοφορούσαν, ενώ πρόσφατα δημοσίευσε μία φωτογραφία της όπου πόζαρε topless και πολλοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν με αφορμή το γεγονός πως είναι παντρεμένη με παιδιά (δείτε εδώ).

Το κακόβουλο σχόλιο για τα κιλά της Χριστίνας Μπόμπα και η απάντησή της

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το γυμναστήριο του σπιτιού της και μία άγνωστη γυναίκα θέλησε να της κάνει παρατήρηση για τα κιλά της, λέγοντάς της πως πρέπει να χάσει κάποια για να είναι εντάξει (δείτε εδώ πόσα κιλά είναι). Αν και τις περισσότερες φορές, λοιπόν, η ίδια δεν απαντάει, αυτή τη φορά ξέσπασε και μέσα από ένα story στο προφίλ της έκλεισε στόματα, περνώντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα.

Χριστίνα Μπόμπα αρνητικό σχόλιο για τα κιλά

Η διατροφή με την οποία η Χριστίνα Μπόμπα παλεύει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μπροστά στην ευτυχία που βιώνει με τις δίδυμες κόρες της, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν προσέχει, και χαρακτηριστικό είναι πως κάθε μέρα τρώει ένα πλούσιο πρωινό, ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά (χωρίς ζάχαρη), ξηρούς καρπούς, ταχίνι, μέλι και φρούτα, το οποίο συνοδεύει με smoothies και χυμούς ώστε να μην πεινάσει στην υπόλοιπη μέρα.

Κουβαλάει πάντα μαζί της μπάρες δημητριακών για τις λιγούρες, καθώς και φαγητό από το σπίτι, που συνήθως θα είναι κάποια καλή πρωτεΐνη, όπως το ψάρι ή το κοτόπουλο, με λαχανικά. Έχει περιορίσει σημαντικά το κόκκινο κρέας και τα λαδερά, τα οποία ωστόσο τιμάει μία φορά την εβδομάδα. Παράλληλα έχει κόψει τη ζάχαρη και τα γλυκά γενικότερα, τρώγοντας πολύ αραιά και πού, μόνο μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με μέλι.

Αγαπημένη γυμναστική το... τρέξιμο

Συν τοις άλλοις, η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τη γυμναστική, είναι άλλωστε και ένα από τα κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεται με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει έναν συνδυασμό ασκήσεων, όπως το κολύμπι, το pole dancing, και η yoga.

Βέβαια έχει δηλώσει με χιούμορ πως η αγαπημένη άσκησή της είναι το... τρέξιμο με δύο παιδιά στο σπίτι, καθώς δεν την αφήνουν στιγμή να ησυχάσει. Κάτι βέβαια που γεμίζει την καθημερινότητά με όμορφες στιγμές!