Γιώργος Λιάγκας για την ατάκα της Τσιμτσιλή στον Παπανώτα: «Την πρώτη φορά φαντάζομαι αναφέρεται όταν με ακολουθήσει στον ΣΚΑΙ»

Η απάντηση στον διάλογο τους στο Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για την ατάκα της Τσιμτσιλή στον Παπανώτα: «Την πρώτη φορά φαντάζομαι αναφέρεται όταν με ακολουθήσει στον ΣΚΑΙ»

Την ατάκα που πέταξε στον Δημήτρη Παπανώτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του σήμερα Δευτέρα 22/4. Ο δημοσιογράφος του ALPHA επέστρεψε στο Happy Day μετά την προσπάθεια του να ασχοληθεί με την πολιτική ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο μια δήλωση του για τις γυναίκες έφερε την αποπομπή του.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, με το που έγινε η έναρξη της εκπομπής δεν γινόταν να μην σχολιάσει το γεγονός, λέγοντας που όποτε φεύγει κάτι δεν πάει καλά και επιστρέφει ξανά - δείτε το στιγμιότυπο.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για Παπανώτα - Τσιμτσιλή

«Την πρώτη φορά φαντάζομαι αναφέρεται εκεί που με είχε ακολουθήσει όταν είχα πάει ΣΚΑΙ. Δεν μας πήγε καλά η χρονιά εκείνη είναι η αλήθεια. Οπότε αναφέρεται σε αυτή τη χρονιά αφενός και αφετέρου στο γεγονός πως τώρα που κατέβηκε στην πολιτική, πάλι δεν του πήγαν καλά τα πράγματα του Δημήτρη Παπανώτα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για το διάλογο τους με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να σημειώσουμε πως το 2019, ο Γιώργος Λιάγκας υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ όπου τη σεζόν 2019-20 παρουσίασε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Τα σχόλια ωστόσο που έκανε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του είχαν προκαλέσει τεράστιο σάλο, ενώ τους είχε επιβληθεί και πρόστιμο από το ΕΣΡ. Λόγω αυτών αλλά και της χαμηλής τηλεθέασης, η εκπομπή σταμάτησε πρόωρα. Στην ομάδα του ήταν ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη, η Κάλια Ελευθερίου και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η διορθωτική δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, όταν το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση, ο Δημήτρης Παπανώτας προχώρησε σε μία νέα τοποθέτηση μέσω Instagram, σε τελείως διαφορετικό τόνο.

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος (ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση. Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς».