Happy Day: Επέστρεψε στο πλατό ο Δημήτρης Παπανώτας - «Πιο χαμός δεν γίνεται», «Κάτσε στα αυγά σου!»

Ο διάλογος με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Επέστρεψε στο πλατό ο Δημήτρης Παπανώτας - «Πιο χαμός δεν γίνεται», «Κάτσε στα αυγά σου!»

Ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στο πλατό του Happy Day στον ALPHA σήμερα Δευτέρα 22/4 μετά το χαμό με την δήλωση του για τις γυναίκες και την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφού τελικά δεν κατάφερε να ασχοληθεί με την πολιτική, γύρισε στα τηλεοπτικά.

Ο διάλογος Παπανώτα με Τσιμτσιλή στο Happy Day

«Δημητράκη, καλώς μας ήρθες! Το… δεύτερο αγροτικό! Δεν θα γίνει λίγο χαμός; Μας έγραψαν και τα… νέα του ψαροντούφεκου, φτάνει!», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την έναρξη της εκπομπής.

«Σας ευχαριστώ πολύ! Κι άλλο; Πιο χαμός δεν γίνεται», απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις, δεν σε πάει καλά. Κάτσε στα αυγά σου! Κάτσε εδώ που περνάς ωραία και σε αγαπάνε», είπε με γέλιο η παρουσιάστρια του Happy Day.

H τοποθέτηση της Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις Παπανώτα

Τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δηλώσεις του, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο I Love ΣουΚου ανέφερε ότι πρωτοστάτησε στο κίνημα metoo, απαντώντας έτσι σε όσους τον χαρακτήρισαν «κακοποιητή».

«Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς να πεις για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μια γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις. Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα, που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της μπροστά σε κόσμο», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: «Ποιος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω IQ; Οι δηλώσεις του προσβάλλουν τις γυναίκες κι εμένα προσωπικά»

Όπως συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι, θεωρώ ότι τον αδικεί».

«Ακόμα κι αν αποφάσιζα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη, δεν θα ήταν κάτω από τέτοιες συνθήκες. Όταν ένας άνθρωπος βάλλεται, δεν πρέπει ανθρώπινα, ηθικά και συναισθηματικά να πας κι εσύ από πάνω και να τον τελειώσεις. Δεν το λέω για τον Δημήτρη, αλλά αυτή είναι γενικά αρχή στη ζωή μου. Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην εκπομπή», είπε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.