Γιώργος Λιάγκας για τη συνέντευξη της Μαίρης Συνατσάκη στο Χαμογέλα και Πάλι: «Όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στο αλάτι!»

«Βλέπω τις τελευταίες μέρες που θεωρεί ότι είναι θύμα των social media...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για τη συνέντευξη της Μαίρης Συνατσάκη στο Χαμογέλα και Πάλι: «Όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στο αλάτι!»

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, την συνέντευξη της Μαίρης Συνατσάκη στο Χαμογέλα και Πάλι και όσα είπε για την δύναμη που έχουν τα social media και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα βίντεο όπου μιλάει για σοβαρά κοινωνικά θέματα και εκφράζει την άποψή της (δείτε την εδώ).

Ο ίδιος, λοιπόν, πήρε το μέρος της, εξηγώντας πως άδικα την κατακρίνουν, ωστόσο θεωρεί πως αυτό είναι αναπόφευκτο από τη στιγμή που όλοι κρύβονται πίσω από μία οθόνη και ένα ψευδώνυμο. Τόνισε, μάλιστα, πως όση δύναμη μπορεί να αποκτήσει εύκολα κανείς στο διαδίκτυο, αυτή μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει εναντίον του.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη συνέντευξη της Μαίρης Συνατσάκη στο Χαμογέλα και Πάλι

«Η τηλεόραση έχει κανόνες. Και στο τέλος τέλος η τηλεόραση μιλάει επώνυμα αν εγώ βγω και που πω κάτι κρίνομαι γι’ αυτό. Και μπορεί και αύριο να χάσω τη δουλειά μου, όπως το έχω πάθει στο παρελθόν όταν μου έτυχε κάτι κακό το οποίο συμμετείχα ή όταν έχω πει μια μπαρούφα και την έχω πληρώσει και έχω ζητήσει και συγγνώμη για αυτή.

Η τηλεόραση λοιπόν, βγαίνεις με το όνομά σου, με το πρόσωπό σου και κρίνεσαι για αυτό. Στα social media που δεν κρίνεται κανένας και λένε για τηλεδικαστήρια κάποιοι ηλίθιοι. Ποια τηλεδικαστήρια; Μπορώ εγώ να παρανομήσω; Θα με κλείσουν μέσα! Μπορώ να βγω και να πω είναι ένοχη η τάδε ή αθώα η τάδε; Δεν μπορώ να το πω. Ποια είναι τα τηλεδικαστήρια;

Δικαστήρια γίνονται στα social media και τα social media βγάζουν δικαστικές αποφάσεις. Εκεί κατακρεουργούν ανθρώπους. Αυτά είναι η πληγή της κοινωνίας που δεν ελέγχεται. Και να πω και κάτι; Βλέπω την Μαίρη Συνατσάκη τις τελευταίες μέρες που θεωρεί ότι είναι θύμα των social media. Ορθώς το θεωρεί. Την κράζουν αδίκως την κοπέλα. Να πω κάτι! Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τους πρωτεργάτες του να υπάρχει αυτή η ελευθερία στα social media.

Όταν η Μαίρη είχε πολιορκητικό κλοιό τα social media και παρακινούσε ανθρώπους να τοποθετηθούν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, λέγοντας ότι πάμε και έχουμε δύναμη! Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Ότι η δύναμη αυτή θα γυρίσει εναντίον της.

Γιατί το είπαμε. Ότι όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στο αλάτι. Την αγαπώ την Μαίρη και έχουμε συνεργαστεί δύο φορές, της έχω κάνει πρόταση, με έχει τιμήσει και είναι εξαίρετο το παιδί και δεν το είπα για να την κατηγορήσω.

Τα social media πρέπει να τα περιορίσουμε όλοι μας. Δώσε δύναμη σε κάποιον που μπορείς να τον ελέγξεις και να τον καθαιρέσεις αν κάνει βλακεία. Στα social media αν δώσεις δύναμη ποιον θα καθαιρέσεις; Τα ψευδώνυμα; Και δυστυχώς η κοινωνία λέει ότι τον κράζουν τον έναν και τον άλλον μέσω social media και τον διώχνουν. Δώσαμε δύναμη σε κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για Μαίρη Συνατσάκη - «Από πού να το πιάσουμε; Ποιος σε σταματάει να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα»