Ηχηρή απουσία από το πάνελ του Fay's Time - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Ποιος δεν εμφανίστηκε σήμερα 22/4 στην εκπομπή;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηχηρή απουσία από το πάνελ του Fay's Time - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά βγήκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου, στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, και καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, όπως κάνει κάθε μέρα άλλωστε, φορώντας ένα σετ παντελόνας με γιλέκο που της ταιριάζει πολύ.

Με πολύ κέφι μίλησε για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο, λέγοντας πως συνάντησε πολύ κόσμο και η αγάπη που ένιωσε ήταν τεράστια, και λίγο μετά προχώρησε σε μία ανακοίνωση, καθώς από το πάνελ της έλειπε η συνεργάτιδά της, Μαρία Φραγκάκη, και όπως φαίνεται θα λείψει για κάποιες ακόμη μέρες.

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την απουσία της Μαρίας Φραγκάκη από το Fay's Time

«Ένα μεγάλο φιλί να στείλουμε και στη Μαρία μας, η οποία σε λίγες μέρες, όποτε αισθανθεί καλύτερα, θα είναι μαζί μας. Σε αγαπάμε Μαράκι, μας λείπεις», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: H Μαρία Φραγκάκη στο YOU - Η σχέση ζωής με τον σύζυγό της Νίκο Μάρκογλου, η εφηβεία με τον γιο της Νικόλα και η συνεργασία με την Φαίη Σκορδά

Για ποιο λόγο έμεινε εκτός;

Ανησυχία προκάλεσε η ανάρτηση της Μαρίας Φραγκάκη το βράδυ της Παρασκευής 19/4 με τη δημοσιογράφο και μέλος της εκπομπής Fay's Time να κάνει γνωστό με μία φωτογραφία της στο instagram, πως νοσηλεύεται.

Η ίδια απουσίαζε το πρωί της ίδιας ημέρας από το πλατό του ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί αν η Μαρία Φραγκάκη αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία της (δείτε εδώ τι δηλώνει για το μέλλον του Fay's Time).

Στην ανάρτησή της, η Μαρία Φραγκάκη δεν διευκρινίζει τον ακριβή λόγο της νοσηλείας της σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ωστόσο αφήνει να εννοηθεί πως δεν είναι στα καλύτερά της...

«Ας τα λέμε καλά...», έγραψε η Μαρία Φραγκάκη.

Δείτε επίσης: «Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος "Μην πας στη Φαίη;"» - Αμηχανία με την ερώτηση της Σκορδά στη Φραγκάκη

Μαρία Φραγκάκη - Νοσοκομείο