Κατερίνα Καινούργιου: «Επιτέθηκαν σε μένα που είπα ότι θα στηρίξω! Αν δείτε, θα πάθετε σοκ» - Ξέσπασε μετά την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Το να σε κατακρεουργήσω με επιχειρήματα απέχει από το να ευχηθώ τον θάνατό σου», δηλώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Επιτέθηκαν σε μένα που είπα ότι θα στηρίξω! Αν δείτε, θα πάθετε σοκ» - Ξέσπασε μετά την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από μία ημέρα, την Κυριακή 21 Απριλίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση σχετικά με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις επιθέσεις που δέχεται στα social media εξαιτίας της υποψηφιότητάς της στην Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η Βάνα Μπάρμπα, λοιπόν, μίλησε για το γεγονός αυτό στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, λέγοντας: «Καλό θα είναι στο Ευρωκοινοβούλιο να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα κορίτσι σοβαρό, που γνωρίζει, απλώς θα ήθελα να πολεμάνε για την πατρίδα.

Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των γυναικών. Είναι τραγικό! Αν ο κόσμος μπορούσε να είναι στα χέρια γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα με τις γυναίκες σε όποιο χώρο πάνε».

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της για την Ελεονώρα Μελέτη

Μετά την προβολή των δηλώσεων αυτών, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε με τη σειρά της: «Κατανοώ 100% το ξέσπασμα της Ελεονώρας. Εδώ επιτέθηκαν σε μένα που είπα ότι θα στηρίξω τη γυναίκα και θα ψηφίσω τη Μελέτη. Πόσω μάλλον η ίδια... Αν δείτε τι σχόλια δέχεται στο Instagram, το οποίο το έχει κλείσει βέβαια, θα πάθετε σοκ!» και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, τα περισσότερα σχόλια είναι από γυναίκες».

«Αρνούμαι να συνηθίσω τη δυσωδία κάποιων πληκτρολογίων! Δεν αναιρεί το μέσο. Το να σε κατακρεουργήσω με επιχειρήματα απέχει από το να ευχηθώ τον θάνατό σου», ανέφερε έπειτα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε επίσης: «Όχι λοιπόν, δεν είμαι μια άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να τι θα κάνει...» - Όλη η αλήθεια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές