Μαίρη Συνατσάκη: «Με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει και καθόλου!» - Αγανακτισμένη με τα υβριστικά σχόλια στα social media

«Tον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: «Με κρίνουν για πράγματα που δεν έχω πει και καθόλου!» - Αγανακτισμένη με τα υβριστικά σχόλια στα social media

Η Μαίρη Συνατσάκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at star, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 22/4 - λίγο μετά τη συνέντευξή της την Κυριακή 21/4 στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Ανάμεσα στα όσα σχολίασε η γνωστή youtuber - influencer αίσθηση προκαλεί ο λόγος για τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη δέχεται κατά κόρων αρνητικά μηνύματα στα social media αλλά και κάτω από τα βίντεο, που δημοσιεύει στο youtube.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα για Μαίρη Συνατσάκη: «Από πού να το πιάσουμε; Ποιος σε σταματάει να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα»

Η αναφορά της Μαίρης Συνατσάκη για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Είναι εντελώς διαφορετικό το πλαίσιο στο youtube από την τηλεόραση, είναι πιο χαλαρό. Πάντα προσπαθώ να βρω το μερίδιο της δικής μου ευθύνης για τα λεγόμενά μου. Υπάρχουν κάποιοι που μου έχουν κάνει ωραία κριτική και έχω πει ότι θα μπορούσα όταν μιλάω να έχω περισσότερα επιχειρήματα, πράγμα που έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση. Πραγματικά με κρίνουν για πράγματα, που δεν έχω πει και καθόλου, οπότε δε μπορώ να γνωρίζω γιατί», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Το σχόλιο του Λιάγκα για το αν η Συνατσάκη γίνεται θύμα αρνητικής κριτικής

«Η τηλεόραση έχει κανόνες. Και στο τέλος τέλος η τηλεόραση μιλάει επώνυμα αν εγώ βγω και που πω κάτι κρίνομαι γι’ αυτό. Και μπορεί και αύριο να χάσω τη δουλειά μου, όπως το έχω πάθει στο παρελθόν όταν μου έτυχε κάτι κακό το οποίο συμμετείχα ή όταν έχω πει μια μπαρούφα και την έχω πληρώσει και έχω ζητήσει και συγγνώμη για αυτή.

Η τηλεόραση λοιπόν, βγαίνεις με το όνομά σου, με το πρόσωπό σου και κρίνεσαι για αυτό. Στα social media που δεν κρίνεται κανένας και λένε για τηλεδικαστήρια κάποιοι ηλίθιοι. Ποια τηλεδικαστήρια; Μπορώ εγώ να παρανομήσω; Θα με κλείσουν μέσα! Μπορώ να βγω και να πω είναι ένοχη η τάδε ή αθώα η τάδε; Δεν μπορώ να το πω. Ποια είναι τα τηλεδικαστήρια;

Δικαστήρια γίνονται στα social media και τα social media βγάζουν δικαστικές αποφάσεις. Εκεί κατακρεουργούν ανθρώπους. Αυτά είναι η πληγή της κοινωνίας που δεν ελέγχεται. Και να πω και κάτι; Βλέπω την Μαίρη Συνατσάκη τις τελευταίες μέρες που θεωρεί ότι είναι θύμα των social media. Ορθώς το θεωρεί. Την κράζουν αδίκως την κοπέλα. Να πω κάτι! Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τους πρωτεργάτες του να υπάρχει αυτή η ελευθερία στα social media.

Όταν η Μαίρη είχε πολιορκητικό κλοιό τα social media και παρακινούσε ανθρώπους να τοποθετηθούν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, λέγοντας ότι πάμε και έχουμε δύναμη! Δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Ότι η δύναμη αυτή θα γυρίσει εναντίον της.

Γιατί το είπαμε. Ότι όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στο αλάτι. Την αγαπώ την Μαίρη και έχουμε συνεργαστεί δύο φορές, της έχω κάνει πρόταση, με έχει τιμήσει και είναι εξαίρετο το παιδί και δεν το είπα για να την κατηγορήσω.

Τα social media πρέπει να τα περιορίσουμε όλοι μας. Δώσε δύναμη σε κάποιον που μπορείς να τον ελέγξεις και να τον καθαιρέσεις αν κάνει βλακεία. Στα social media αν δώσεις δύναμη ποιον θα καθαιρέσεις; Τα ψευδώνυμα; Και δυστυχώς η κοινωνία λέει ότι τον κράζουν τον έναν και τον άλλον μέσω social media και τον διώχνουν. Δώσαμε δύναμη σε κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας τη Δευτέρα 22/4/24 στο Πρωινό.