Άντζελα Γκερέκου: Λαμπερή στο πλευρό της κόρης της - Εντυπωσίασε η Μαρία Βοσκοπούλου με μαύρο σακάκι & ψηλοτάκουνα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Γκερέκου και η μοναχοκόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου πραγματοποίησαν την Κυριακή 21/4 μια κοινή εμφάνιση κλέβοντας όλα τα βλέμματα πάνω τους μέσα από το κομψό look τους και το πάντα λαμπερό χαμόγελό τους.

Μαμά και κόρη παρευρέθηκαν στο Ζάππειο και συγκεκριμένα στο Athens Fashion Week "Elisabetta Franchi". Οι δύο γυναίκες κάθισαν η μία δίπλα στην άλλη και μάλιστα απαθανατίστηκαν σε πολύ καλή διάθεση από τον φωτογραφικό φακό.

Η κοινή εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια κλασική επιλογή φορώντας ανοιχτόχρωμο κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Η Μαρία Βοσκοπούλου συνδύασε με τον απόλυτο τρόπο το τζιν cargo παντελόνι της με μαύρο σακάκι και μαύρα ψηλοτάκουνα (δείτε εδώ την έκπληξη που έκανε στο καμαρίνι της μητέρας της).

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου

Φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματά τους σε γνωστό club της Αθήνας

Η Άντζελα Γκερέκου πριν από λίγο καιρό διασκέδαζε σε πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου. Οφωτογραφικός φακός τις "τσάκωσε" και τις απαθανάτισε κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η "Αθηνά" από την Γη της Ελιάς ήταν ντυμένη στα μαύρα, με χρυσούς κρίκους στα αυτιά και ένα λευκό παλτό, ενώ ο καρπός του έρωτά της με τον Τόλη Βοσκόπουλο φορούσε ένα μίνι κολλητό φόρεμα, με ρετρό διάθεση και άνοιγμα στο στήθος. Πολύ κομψές και οι δύο, με την κόρη να έχει βαφτεί σε γήινες αποχρώσεις, ενώ η μητέρα της τόλμησε το κόκκινο κραγιόν.

Δείτε επίσης: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Στην παρέα τους βρέθηκαν και άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Νίκος Βέρτης, με τον οποίο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός.

Μαρία Βοσκοπούλου club

Βοσκοπούλου Γκερέκου club

Γκερέκου Βέρτης

Άντζελα Γκερέκου club