Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Φωτογραφίες από το σπίτι που έμεναν μαζί στα Βόρεια Προάστια πριν χωρίσουν

Οι μπεζ τόνοι επικρατούν σε όλα τα δωμάτια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν την απόφαση τους να χωρίσουν. Μέσω μιας κοινής ανακοίνωσης ενημέρωσαν τον κόσμο πως πλέον δεν είναι μαζί, ωστόσο ο ένας τρέφει ακόμα εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη προ τον άλλο - διαβάστε εδώ την ανακοίνωση.

Μετά ωστόσο από την ανακοίνωση του διαζυγίου βγήκαν και αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα βίωνε το ζευγάρι μέσα στο γάμο του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα Νικόλαος και Τατιάνα περνούσαν κρίση εδώ και 5 χρόνια, ενώ στο διάστημα αυτό υπήρξαν και τρίτα πρόσωπα ανάμεσα τους. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει χωρίσει ήδη εδώ και ένα χρόνο πριν βγει κοινή ανακοίνωση.

Μάλιστα, έχουν προχωρήσει ήδη τη ζωή τους! Η Τατιάνα Μπλάτνικ φέρεται πως διατηρούσε σχέση με έναν επιχειρηματία, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική κατάληξη, ενώ και ο πρώην σύζυγός της σύναψε δεσμό με μία άλλη γυναίκα, γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας, όμως αυτό είναι κάτι πρόσφατο.

Όπως και να έχει και οι δυο θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας - όπως έκαναν πάντα άλλωστε - και να μην δώσουν σημασία σε κανένα ρεπορτάζ που βγαίνει για το χωρισμό τους.

Φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε Μπλάτνικ - Νικόλας πριν χωρίσουν οριστικά

Ένα χρόνο πριν, πριν δηλαδή πάρουν την απόφαση να λύσουν το γάμο τους οριστικά, η Τατιάνα Μπλάτνικ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους, ενώ σε μερικές από αυτές μας έχει δείξει και το εσωτερικό του σπιτιού που έμεναν.

Όπως είδαμε λοιπόν στις αναρτήσεις αυτές σε ένα από τα σπίτια τους στην Ελλάδα, οι τόνοι τόσο στο σαλόνι όσο και στα δωμάτια κυμαινόταν σε ουδέτερους τόνους. Από την άλλη, στην κουζίνα τους έχουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.