Survivor: Έφτασε στη Ρόδο ο Τζέιμς Καφετζής - Η πρώτη του ανάρτηση

Αίσιο το τέλος στην περιπέτεια που πέρασε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε με βαριά καρδιά από το Survivor αυτή τη χρονιά, κι αυτό γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του πατέρα του μόλις έμαθε πως εκείνος ναυάγησε στη μέση της θάλασσας. Ζήτησε να του αποκαλύψουν πότε θα έπιανε ξανά λιμάνι, ώστε να ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, να χάσει στην μονομαχία αποχώρησης και να πάει να τον βρει και τον αγκαλιάσει. Έτσι κι έγινε (δείτε εδώ την φωτογραφία τους).

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στον Παναμά, συζήτησαν για όλα όσα συνέβησαν, και αφού πήραν λίγο χρόνο, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο νησί τους, την Ρόδο. Ο ίδιος, μάλιστα, την Τρίτη 23 Απριλίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το λιμάνι, ευτυχισμένος που πλέον, μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία και αγωνία , βρίσκεται στο σπίτι του, δίπλα στην οικογένειά του, όπως και ο μπαμπάς του.

Δείτε επίσης: Τον λες και πλούσιο - Πόσα λεφτά πήρε από το φετινό παιχνίδι

Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή από την Ρόδο μετά την αποχώρηση από το Survivor

Τζέιμς Καφετζής Επέστρεψε στη Ρόδο μετά το Survivor

Η σκηνή που έκοψαν στο μοντάζ

Μέσα από τη νέα του ανάρτηση στο instagram, o Τζέιμς Καφετζής δίνει μία πιο καθαρή εικόνα για όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες στο Survivor, ενώ πλέκει το εγκώμιο στον Γιώργο Γκιουλέκα, με τον οποίο έγιναν φίλοι -του έφτιαξε και Instagram. Παράλληλα δηλώνει τον θαυμασμό του για τον παρυοσιαστή του παιχνιδιού, Γιώργο Λιανό.

«Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός από no1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor.

Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα! Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε… Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό, γιατί δεν είχε, για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!

Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, no1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό! Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό! See you around», έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.