Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση χωρίς τη βέρα του λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Έχει άλλο δαχτυλίδι όμως στο χέρι του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν σε διάσταση ένα χρόνο πριν προχωρήσουν στην αίτηση διαζυγίου και το ανακοινώσουν στον κόσμο και σε αυτό το διάστημα και οι δύο είχαν προχωρήσει στη ζωή τους με άλλους συντρόφους (δείτε εδώ).

Παρόλα αυτά, κυκλοφορούσαν με τις βέρες τους κανονικά, καθώς δεν ήθελαν να δώσουν στόχο και να σχολιαστούν από τα media, λόγω των κοινωνικών τους υποχρεώσεων, όπως είναι το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νικόλαου Γλύξμπουργκ χωρίς τη βέρα του

Από τη στιγμή, όμως, που η ανακοίνωση έγινε, εκείνος την έβγαλε από το χέρι του. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση, λοιπόν, χωρίς αυτή πραγματοποιήθηκε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τον υποδέχθηκε στη Σίφνο και δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με όπου φαίνεται πως την αποχωρίστηκε και στο μικρό του δάχτυλο που συνήθιζε να την φοράει, έχει μόνο το χρυσό chevalier του.

Δείτε επίσης: Τι θα συμβεί με την κοινή τους περιουσία

Τι λένε τα ξένα μέσα για το χωρισμό

Σχετικά με το χωρισμό τους έχουν μιλήσει και τα ξένα μέσα με την Daily Mail με δημοσίευμα της να αποκαλύπτει τους λόγους που το ζευγάρι προχώρησε σε διαζύγιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τατιάνα "φαινόταν αντίθετη" με την υπερβολή που είχε η ελληνική βασιλική ζωή και ζητούσε από τους πρίγκιπες να μην ντύνονται με τόσο επίσημα ρούχα. Επίσης, γράφει πως η σχέση τους δεν ήταν τόσο "ειδυλλιακή" ακόμα και στο ξεκίνημα της.

Μάλιστα, ακόμα και η προσαρμογή της στην Ελλάδα όταν μετακόμισαν μόνιμα στη χώρα το 2013 ήταν αρκετά δύσκολη, ενώ δεν μπορούσε να υιοθετήσει την royal ζωή της πρώην βασιλικής οικογένειας των Γλυξμπουργκ.

Δείτε επίσης: Φωτογραφίες από το σπίτι που έμεναν μαζί στα Βόρεια Προάστια πριν χωρίσουν

Τατιάνα Μπλάτνικ Νικόλαος Γλύξμπουργκ