Βασιλική Τρουφάκου: Έβαλε στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα στην κοιλιά και στα πόδια - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βασιλική Τρουφάκου πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε πως περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό το πρώτο διάστημα, όμως όσο η κοιλίτσα της μεγάλωνε αυτό δεν ήταν εύκολο και έτσι πλέον κυκλοφορεί χωρίς να αγχώνεται στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε επίσης: «Αν έχεις ζήσει μια αρρώστια για πάρα πολύ καιρό,...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Βασιλικής Τρουφάκου για την απώλεια του πατέρα της

Τις προάλλες, μάλιστα, βρέθηκε σε επίδειξη μόδας, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας, και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την απαθανάτισε ντυμένη στα μαύρα, με ένα στενό φόρεμα που είχε μικρό σκίσιμο στην κοιλιά και στα πόδια της. Είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε επίσης: Η γυμναστική που ακολουθεί στην εγκυμοσύνη της

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Βασιλικής Τρουφάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Βασιλική Τρουφάκου εγκυμοσύνη

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3/3, η Βασιλική Τρουφάκου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στην σειρά του Mega, Famagusta, μίλησε για το πως βιώνει την εγκυμοσύνη της.

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός και ο σύντροφος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η ίδια η Βασιλική Τρουφάκου μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε εδώ).

«Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Αισιοδοξώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ, δεν έχω προλάβει να σκεφτώ το μετά. Κρατάω μια αισιοδοξία, ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα, σε σημείο που το ξεχνάω, και το ξεχνάνε και οι δίπλα μου, κι αυτό δεν είναι καλό, θέλει μια προσοχή παραπάνω. Δε μπορώ να πω ότι τώρα με προσέχουν παραπάνω λόγω εγκυμοσύνης. Δε το λέω με παράπονο, απλά όπως είπα, το ξεχνάω κι εγώ πολλές φορές» ανέφερε η ηθοποιός.