Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη βάφτισαν κρυφά την κόρη τους;

Το αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πάνος Μουζουράκης την Τρίτη 23/4 παρουσίασε το νέο του δίσκο με τίτλο "Μεγαλώνω" σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε γνωστό στέκι στον Κεραμεικό. Στο πλευρό του για να τον στηρίξει σε αυτή την όμορφη βραδιά ήταν η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδί, παντρεύτηκε στην Αίγινα παρουσία στενών συγγενών και φίλων, ωστόσο στο μυστήριο βρέθηκαν και οι δημοσιογράφοι με κάμερες - δείτε εικόνες.

Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν, χθες έκανε και δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην παρουσίαση του δίσκου του. Ο τραγουδιστής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ η δήλωση πως η κόρη του ήδη βαφτίστηκε άφησε πολλά ερωτηματικά.

Οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη

«Άλλοι στην κρίση ηλικίας παίρνουν ferrari, διαζύγιο και μια ξανθιά από τις βόρειες χώρες. Εγώ παντρεύτηκα», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης.

Σε ερώτηση για την κόρη του και πότε θα την βαφτίσουν, απάντησε χαμογελώντας «Βαφτίσαμε κιόλας το παιδί μας». Ωστόσο, άφησε να εννοηθεί πως μπορεί και να το είπε για πλάκα - δείτε ποιο όνομα της έχουν δώσει.

Σχετικά με το The Voice και τις φήμες που θέλουν να βρίσκεται ανάμεσα στην κριτική επιτροπή η Άννα Βίσση είπε: «Θα βάλουν 5η καρέκλα για την Άννα Βίσση ή τρέμει η δικιά μου;» (δείτε όμως εδώ ποιους θέλει το κανάλι).

Όσον φορά την Eurovision και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι (δείτε την ανακοίνωση της EBU για την ΕΡΤ) σχολίασε: «Στην αρχή με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι αιφνιδιάστηκα αλλά χωρίς να εμφανιστούν δυσάρεστα ή δυσάρεστα συναισθήματα».

Η τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει για την Μαριλού Κόζαρη

«Αυτή την περίοδο οι ώρες, που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι, ή η σχέση πάθαινε κάτι. Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δε ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα» είχε πει στο "Super Κατερίνα" πριν αρκετούς μήνες.