Ελένη Φουρέιρα: «Έχω να κοιμηθώ 5 σερί ώρες πάνω από έναν χρόνο! Η μαμά μου...» - Η αποκάλυψη για το γιο της

«Η βάφτιση θα γίνει σύντομα. Την προγραμματίζουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: «Έχω να κοιμηθώ 5 σερί ώρες πάνω από έναν χρόνο! Η μαμά μου...» - Η αποκάλυψη για το γιο της

Το βράδυ της Τετάρτης 24/4 πραγματοποιήθηκε η πρώτη απονομή diamond album στην Ελλάδα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η απονομή αυτή έγινε στην Ελένη Φουρέιρα η οποία κατάφερε στο νέο της άλμπουμ με τίτλο "Poli Ploki" να συγκεντρώσει εκατομμύρια views σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Στο πλευρό της τραγουδίστρια βρέθηκε τόσο ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία αλλά και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, εκτός ωστόσο της μητέρας της η οποία έπρεπε να κρατήσει το μωρό στο σπίτι.

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο για να καταγράψουν τα όσα έγιναν στην απονομή.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για το γιο της

«Έχω πάθει σοκ με το τι συμβαίνει με το δίσκο μου. Έχω κάνει πολύ προσπάθεια. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου. Μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Ήταν εκεί. Ένα ευχαριστώ και την μάνα μου. Αν δεν ήταν αυτή δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα όλα αυτά. Ήθελα να ήταν εδώ αλλά κάποιος έπρεπε να κρατήσει το μωρό», ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Ενώ εξομολογήθηκε στην συνέχεια πως: «Είναι δύσκολο όλο αυτό γιατί έχω να κοιμηθώ 5 σερί ώρες πάνω από έναν χρόνο. Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου είμαι ευλογημένη. Έχω έναν πολύ καλό σύντροφο και είναι δίπλα μου βράχος. Η βάφτιση θα γίνει σύντομα. Την προγραμματίζουμε. Θα το μάθετε και το όνομα. Θα είναι έκπληξη. Θα το μάθετε εκείνες τις ημέρες».

Σχετικά με το βίντεο που δημοσίευσε και ο γιο της δεν έλεγε μαμά παρά μόνο μπαμπά (δείτε το εδώ), είπε πως: «Αρνείται να με πει μαμά. Λέει μόνο μπαμπά. Πιστεύω κάποια στιγμή θα το πει. Οι αδερφές μου μου λένε άστο θα το πει μόνο του γιατί μετά δεν θα σταματήσει να το λέει. Εμείς μεγαλώσαμε σε δύσκολες εποχές αλλά θέλω να γίνω μια μαμά σαν τη δική μου».

«Αν χρειαζόταν να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί, θα το έκανα. Μόνο αν χρειαζόταν», αποκάλυψε έπειτα από σχετικά ερώτηση που της έκαναν, η Ελένη Φουρειρα.

Επίσης, την ρώτησαν αν τελικά υπάρχει κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς έκανε ανάρτηση πως εκείνος πήρε τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο (δείτε εδώ). «Δεν έχω κόντρα εγώ με τον Κωνσταντίνο. Δεν ξέρω τι γράφτηκε. Εγώ τον αγαπάω», απάντησε.