Τατιάνα Μπλάτνικ: «Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε, ήταν στον κύκλο της...» - Ο άντρας με τον οποίο ήρθε κοντά μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας για το πρώην ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το διαζύγιο του Νικόλαου Γλύξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, καθώς κανείς δεν περίμενε πως μετά από 14 χρόνια το διάσημο αυτό ζευγάρι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, γι' αυτό και συζητιέται έντονα σε κάθε πάνελ, site και περιοδικό και στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι δυο τους δεν είχαν παιδιά, επομένως τους ήταν ακόμη πιο εύκολο να πάρουν την απόφαση και να ξεκινήσουν την όλη διαδικασία. Οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό φαίνεται πως έχουν να κάνουν με νέα πρόσωπα που μπήκαν στη ζωή τους.

Οι αποκαλύψεις για τον φερόμενο νέο σύντροφο της Τατιάνας Μπλάτνικ

Ακούγεται πολύ πως και οι δύο έχουν προχωρήσει (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την σύντροφό του), ενώ εκείνη είχε διάφορες γνωριμίες και σχέσεις μέσα στον ένα χρόνο που ήταν σε διάσταση. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, έχει έρθει πολύ κοντά με έναν άλλο άντρα, με τον Γιώργο Λιάγκα να χαρακτηρίζει την σχέση τους ως μία πολύ τρυφερή φιλία.

Ο Πάνος Βήττα, ωστόσο, δημοσιογράφος που μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για όλα αυτά, τον χαρακτήρισε "νυν" και έκανε πολλές ακόμη αποκαλύψεις: «Να πούμε καταρχάς ότι το περιβόητο διαζύγιο, είναι πρωτοσέλιδο αυτή την εβδομάδα σε περιοδικό παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας. Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά. Πρέπει να πούμε ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα... υπήρξε άλλο ένα πρόσωπο πριν από τον συγκεκριμένο κύριο που αναφέρεις.

Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να κάνεις επιλογές, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο... Εγώ γνωρίζω ένα πρόσωπο. Δε γνωρίζουμε αν είναι Έλληνας. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι international, οπότε δεν γνωρίζουμε αν είναι Έλληνας ή ξένος, είναι λίγο δύσκολο. Ο άντρας αυτός ήταν στον κύκλο της και είχε σχέση και με την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν έκανε διακοπές εδώ, αλλά πηγαινοέρχεται», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: Η ηλικία, η καταγωγή και ο θάνατος που της άλλαξε την ζωή - Σπάνιες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της στις Σπέτσες το 2010