Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να μπει στο σπίτι...»

«Νιώθει ότι έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες, έχει κουραστεί να κλαίει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σύζυγος Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να μπει στο σπίτι...»

Ένα θρίλερ ζούσε όλες αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Καλλιάνος κατά τη νοσηλεία του πατέρα του, το οποίο συνεχίζεται ακόμη και μετά τον θάνατό του, που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου, καθώς υπάρχουν αμφιβολίες για τον τρόπο που οι γιατροί χειρίστηκαν την κατάστασή του (δείτε εδώ την ανακοίνωση του νοσοκομείου).

Λίγο πριν μαθευτούν τα δυσάρεστα, η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού, είχε παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως ο μετεωρολόγος και πολιτικός βρισκόταν ήδη σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που σίγουρα επιδεινώθηκε μετά την απώλεια του 79χρονου.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Γιάννη Καλλιάνου

«Δεν προσπαθεί να κρατήσει τα δάκρυά του, έχουν στερέψει τα δάκρυά του. Νιώθει ότι έχει κλάψει πάρα πολύ αυτές τις μέρες, έχει κουραστεί να κλαίει. Όπως είδατε, το βίντεο είναι από το αυτοκίνητο, γιατί ο Γιάννης δε μπορεί να μπει στο σπίτι, δεν τον χωράει το σπίτι. Κάθεται στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά αυτή τη στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα η Χάρις Δαμιανού.

Και για τον πεθερό της, δήλωνε: «Ο πατέρας του Γιάννη είναι βαριά. Αλλά όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός πάντα υπάρχει μια ελπίδα. Ο Γιάννης έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, γι’ αυτό είναι και πολύ στεναχωρημένος. Όσο ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ελπίζουμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, είναι γερός οργανισμός, τα έχει καταφέρει κι άλλες φορές από βαριές καταστάσεις. Ίσως τα καταφέρει και τώρα», ωστόσο τα πράγματα είχαν άσχημη κατάληξη δυστυχώς.