Φαίη Σκορδά: «Αναφέρομαι στην περίοδο μετά το διαζύγιό μου... Πολλές φορές θα μπορούσαν να με βγάλουν κάποιες φωτογραφίες»

Το σχόλιο για την περίπτωση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και το "καυτό" φιλί τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Αναφέρομαι στην περίοδο μετά το διαζύγιό μου... Πολλές φορές θα μπορούσαν να με βγάλουν κάποιες φωτογραφίες»

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα με τη δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη για τις φωτογραφίες που τον τράβηξαν στην αρχή της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία σχολιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Απριλίου και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, πήρε πρώτη τον λόγο, επισημαίνοντας πως ο κόσμος δεν τους αντιμετωπίζει όλους με αυτό τον τρόπο, τονίζοντας πως στην δική της περίπτωση τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα. Έκανε, μάλιστα, και μία αναφορά στις φωτογραφίες που διέρρευσαν από τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις φωτογραφίες που διαρρέουν από την προσωπική ζωή των διάσημων

«Την περίοδο που ξεκίνησε η σχέση, ήδη από τα προηγούμενα χρόνια εξαιτίας των "Άγριων Μελισσών" και όχι μόνο και μετά στον ALPHA, ήταν... Δεν σου λέω για το ταλέντο του και ότι για τον χώρο ήταν αξιόλογος. Αλλά αυτό που λες "απασχολώ, με καλούσαν σε εκπομπές, δίνω συνεντεύξεις" είτε ήταν με την Βανδή που γίνεται επί 100 γιατί είναι η Βανδή, είτε όχι, ήταν ένα πρόσωπο που απασχολούσε.

Και το λέω εγώ γιατί τον παρακαλούσαμε να έρθει στην εκπομπή άπειρες φορές και γινόταν χαμός στα social πριν γνωρίσει τη Δέσποινα. Εμείς όταν τον καλούσαμε στον ΑΝΤ1, στα social της εκπομπής γινόταν χαμός. Περίμεναν να τον δουν λόγω της δουλειάς του», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Για τη λέξη χυδαιότητα", μπορεί και να έτυχε, έτσι το βίωσε ο ίδιος. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Ο κόσμος δεν ασχολείται τόσο με εμάς ή ότι θα μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ τουλάχιστον οφείλω να το πω ότι πολλές φορές θα μπορούσαν να με βγάλουν κάποιες φωτογραφίες. Δεν με έχει βγάλει ο κόσμος, ίσα ίσα με αγκάλιασε. Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος όλος σκέφτεται έτσι. Μπορεί να συμβεί. Γενικά στη ζωή μου. Αναφέρομαι στην περίοδο μετά το διαζύγιό μου... Και στο συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είναι όλοι "βλέπουμε κάποιον, πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες για να βγάλουμε λεφτά". Δεν είναι έτσι ο κόσμος, μπορεί να έτυχε σε αυτούς».

Όταν οι συνεργάτες της της επισήμαναν και την περίπτωση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, απάντησε: «Στην περίπτωση της Δανάης μπορεί να ήταν άνθρωποι που έχουν σχέση με τη δουλειά μας, να δούλευαν σε κάποιο site, δημοσιογράφοι...».

Αξίζει να σημειωθεί πως και η παρουσιάστρια του MEGA, που το έχει βιώσει από πρώτο έχει όλο αυτό, έκανε δηλώσεις για το θέμα και ξέσπασε στον αέρα του Πάμε Δανάη (δείτε εδώ)