Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Φαίη; Πρώτη φορά το ακούω...» - Η αμήχανη αντίδραση σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Δεν περίμενε να το ακούσει αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η Φαίη; Πρώτη φορά το ακούω...» - Η αμήχανη αντίδραση σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου, κατά τις οποίες αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε για την παρατήρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα (δείτε εδώ), αλλά και για το ξέσπασμα του Νίκου Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης πριν από μερικές ημέρες, κάτι που συζητήθηκε έντονα στα πάνελ (δείτε όσα είπε).

Τέλος, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον της συνεργάτιδάς του, Φαίης Σκορδά, ωστόσο έμεινε άφωνος καθώς δεν γνώριζε καθόλου το θέμα για το οποίο ζήτησαν την άποψή του.

Η αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα σε ερώτηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά

«Είναι ξεκάθαρο αυτό που είπα, ότι το είπε τώρα, ενώ δεν είχε τοποθετηθεί όταν ίσως έγινε το συμβάν. Βέβαια, εγώ το εξήγησα. Είπα ότι δεν θεωρώ ότι η Σταματίνα έκανε κωλοτούμπα, ούτε ότι αλλάζει γνώμη, όμως αφού έκανε αυτή την τοποθέτηση, δεν την είχε κάνει πριν. Ήταν σε αντιδιαστολή με κάτι άλλο που λέγαμε πάλι την προηγούμενη μέρα για τον Δημήτρη Πανόπουλο. Δεν είναι μομφή προς τη Σταματίνα. Το τι θεωρώ εγώ δεν έχει απολύτως καμία σημασία, η Σταματίνα είναι πολύ έμπειρη και ο Παπανώτας είναι πολύ έμπειρος. Το έκαναν όποτε ένιωσαν», είπε αρχικά.

Για τον Νίκο Μάνεση, δήλωσε: «Θεώρησα αλαζονικό μια εκπομπή αναμφισβήτητα πολύ πετυχημένη, όταν μια φορά δεν πάει καλά, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί κάποιος είναι ότι χαλάσανε τα εργαλεία και τα μηχανάκια. Όλες οι εκπομπές μπορούν να κάνουν και 7% και 5% και 25%. Αυτό δείχνει η ιστορία. Μου φάνηκε πολύ αλαζονικό και κούρασε λίγο αυτό το πράγμα, εντάξει...».

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον, επισήμανε: «Δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμα», ενώ όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να μετακομίζει στον ANT1 και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απόρησε και τόνισε: «Η Φαίη; Δεν ξέρω που ακούστηκε αυτό το πράγματα. Ευτυχώς στα δικά μου αυτιά δεν έχει φτάσει. Πρώτη φορά το ακούω, το θεωρώ απίθανο, αλλά δεν έχω ιδέα»