Γιώργος Λιάγκας για Ελεονώρα Μελέτη: «Θα πω μια είδηση που δεν την ξέρει κανένας!»

Η αποκάλυψη που έκανε για την παρουσιάστρια του MEGA Καλημέρα και υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τη ΝΔ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Η εκπομπή Mega Καλημέρα τελειώνει οριστικά και αμετάκλητα επτά μέρες πριν την ημερομηνία που ανακοινώθηκε λίγο πριν αποχωρήσει και η Ελεονώρα Μελέτη (δείτε εδώ πότε). Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, αλλά και τα χυδαία σχόλια που δέχεται η παρουσιάστρια και υποψήφια στην Ευρωβουλή, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αποκάλυψη για εκείνη το πρωί της Πέμπτης 25/4 μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως η συνάδελφός του όταν ανακοίνωσε πως η εκπομπή της θα κοβόταν πρόωρα, δέχθηκε μεγάλες και σημαντικές προτάσεις για τις οποίες δεν γνώριζε κανείς τίποτα μέχρι και αυτή τη στιγμή, τονίζοντας πως δεν ισχύουν όσα δημοσιεύματα αναφέρουν πως εκείνη γνώριζε ότι θα βρεθεί στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές πριν μάθει για το πρόωρο τέλος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Ελεονώρα Μελέτη

«Αυτό που λένε, για να πω τη γνώμη μου, εγώ δεν πιστεύω ότι η Ελεονώρα γνώριζε. Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει ότι δέχθηκε τηλέφωνο από το Μαξίμου το μεσημέρι αφού... Και θα πω και μια άλλη είδηση που δεν την ξέρει κανένας. Τη μέρα εκείνη που κόπηκε η εκπομπή της Μελέτη στο MEGA, η Μελέτη δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα.

Το ένα ήταν από το Μαξίμου, από συνεργάτη του πρωθυπουργού που είπε "Ο Κυριάκος σκέφτεται αυτό. Να σε πάρει τηλέφωνο ο ίδιος;", γιατί άμα έλεγε όχι δεν θα έτρωγε χυλόπιτα ο Πρωθυπουργός. Είπε "ναι, είμαι θετική" και μετά την πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλέφωνο. Το άλλο τηλεφώνημα που δέχτηκε η Μελέτη εκείνη την ημέρα, είναι από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που της έκαναν πρόταση για συνεργασία για του χρόνου. Άντε να σας το πω κι αυτό.

Άρα δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα. Δεν το ήξερε από πριν η Μελέτη παιδιά. Το MEGA το αποφάσισε λόγω κακής πορείας της εκπομπής πρώτον και δεύτερον λόγω του γεγονότος ότι ήθελε να κάνει extension στην εκπομπή Χασαπόπουλου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Ελεονώρα Μελέτη