Μελίνα Νικολαΐδη: Άβαφη με ποδηλατικό κολάν στους δρόμους της Αθήνας - Ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μελίνα Νικολαΐδη προσέχει πολύ τον εαυτό της και την εμφάνισή της και αυτό είναι σίγουρα κάτι που "κληρονόμησε" από τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, καθώς και εκείνη στα 54 της παραμένει το ίδιο λαμπερή σε κάθε δημόσια έξοδό της, ενώ προσέχει πολύ τι τρώει και κάνει καθημερινά ασκήσεις γυμναστική για να διατηρεί το γραμμωμένο το κορμί της.

Είτε έρχεται στην Ελλάδα είτε βρίσκεται στο Λονδίνο για τις σπουδές της, η νεαρή, λοιπόν, δεν χάνει προπόνηση και τις περισσότερες ώρες που έχει ελεύθερες, τις περνά στο γυμναστήριο. Σε αυτό σίγουρα συμβάλει και το γεγονός πως ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, είναι personal trainer (δείτε εδώ μαμά και κόρη να αθλούνται με crop top στον χώρο του).

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη με αθλητικό look

Το αθλητικό στυλ, βέβαια, το υιοθετεί και στις εμφανίσεις της εκτός γυμναστηρίου γενικότερα. Τις προάλλες, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου πόζαρε φορώντας ένα μαύρο ποδηλατικό κολάν, ένα σκούρο γκρι t-shirt, λευκά αθλητικά και μία γαλάζια τσάντα, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της με την απλότητα και την ομορφιά της, αλλά και όσους περνούσαν δίπλα της στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Τα τρυφερά τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη στα μπουζούκια - Του τραγουδούσε στο αυτί και του χόρευε

Μελίνα Νικολαϊδη αθλητικό look