J2US: Βγήκαν στην κάμερα του BreakfastStar και αποκάλυψαν έμμεσα πως είναι ζευγάρι - «Νομίζω ότι η σχέση μου...»

Οι δηλώσεις τους θα συζητηθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: Βγήκαν στην κάμερα του BreakfastStar και αποκάλυψαν έμμεσα πως είναι ζευγάρι - «Νομίζω ότι η σχέση μου...»

Πολλά έχουν ακουστεί για ένα ζευγάρι του j2us. Συγκεκριμένα, λένε πως δυο παίκτες του show μουσικής είναι μαζί και στη ζωή τους, ωστόσο το κρατάνε κρυφό καθώς θέλουν να το προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας και τα σχόλια που μπορεί να γίνουν.

Με τις φήμες ωστόσο περί σχέσης να έχουν φουντώσει και πλέον να τους συζητάνε όλες οι εκπομπές, πήραν την απόφαση να το αποκαλύψουν έμμεσα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.

Οι δηλώσεις Αμούτζα - Μπρεάζου στην κάμερα

«Νομίζω ότι η σχέση μου το καλοκαίρι θα έχει περιοδεία και πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα, αλλά εγώ θα τις κάνω τις διακοπές μου. Εγώ θα κάνω και τη δικιά μου ταξιδιωτική γραμμή», απάντησε αρχικά με νόημα ο Γιώργος Αμουτζας έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από τη δημοσιογράφο της εκπομπής μετά από τις δηλώσεις που έκανε περί έρωτα στη ζωή του.

«Κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, κάτι που μέσα μας σημαίνει πολλά και μας ανοίγει συναισθητικούς δρόμους, είναι κάτι το οποίο πάντα νιώθεις την ανάγκη να το προστατέψεις», ανέφερε στη συνέχεια για τη... σχέση του.

Από την άλλη, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την Τάνια Μπρεάζου πως είναι τα προσωπικά της, απάντησε φανερά αμήχανη και με χαμόγελο: «Είμαι πολύ καλά».

Να σημειώσουμε πως οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει πολλούς συμπαίκτες τους από το J2us σχετικά με το αν είναι ζευγάρι, με την Τραϊάνα Ανανία, να έχει πει «Α, ναι; Δεν γνωρίζω κάτι. Είναι όντως ζευγάρι; Άμα είναι όντως, να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να μην τα ματιάξετε. Νομίζω δεν θα έκαναν κάτι μπροστά μας, αλλά δεν παρακολουθώ κιόλας. Δεν με νοιάζει και πολύ τι κάνουν οι άλλοι. Επίσης, μια μέρα μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον, δεν το λέω για την Τάνια, το λέω και για μένα, και την επόμενη να μη σημαίνει απολύτως τίποτα, να φλερτάρεις με άλλον. Εμένα μου έχει τύχει» - δείτε εδώ την αντίδραση της.