Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστειλε μήνυμα η Ελεονώρα Μελέτη και με παρακάλεσε...» - Η αποκάλυψη για τους συνεργάτες της που απολύθηκαν

Τι ζήτησε από την ίδια και τον αρχισυντάκτη της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έστειλε μήνυμα η Ελεονώρα Μελέτη και με παρακάλεσε...» - Η αποκάλυψη για τους συνεργάτες της που απολύθηκαν

Οριστική αυλαία έριξε η εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα Παρασκευή 26/4 με τον Θανάση Πάτρα και τους υπόλοιπους στο πλατό να αποχαιρετάνε τους τηλεθεατές. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε ήδη αποχαιρετήσει τον κόσμο πριν μερικές ημέρες, καθώς δεν μπορούσε να βγει στην τηλεόραση εξαιτίας της υποψηφιότητας της στις ευρωεκλογές με την ΝΔ.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της σχολίασαν το πρόωρο φινάλε, ενώ η παρουσιάστρια αποκάλυψε το μήνυμα που δέχτηκε από την Ελεονώρα νωρίτερα το πρωί.

Όπως αποκάλυψε, την παρακάλεσε να έχει το νου της για τους συνεργάτες της που απολύθηκαν, ενώ αν χρειάζονται κάποια ενίσχυση στο δικό τους πρόγραμμα να τους βοηθήσουν να βρουν πάλι δουλειά.

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για την Ελεονώρα Μελέτη

«Θέλω να πω κάτι για την Ελεονώρα, γιατί την τιμά πολύ που το έκανε. Μου έστειλε μήνυμα το πρωί, και μου είπε "σε παρακαλώ θα μιλήσω και με τον Θέμη επειδή έχουν απολυθεί πολλοί συνεργάτες να τους έχουμε στο νου σας για του χρόνου, αλλά και φέτος αν χρειάζεστε κάποια ενίσχυση, να κάνετε ό,τι μπορείτε" γιατί τα παιδιά έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Και την τιμά πολύ αυτό», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος του Mega Καλημέρα, έξω από το στούντιο του MEGA, περίμενε δημοσιογράφος του Πρωινό Σουσού με τους Νανά Παλαιτσάκη, Αφροδίτη Γραμμέλη και Στέφανο Κωνσταντινίδη να παραχωρούν τις πρώτες τους δηλώσεις περιγράφοντας τα συναισθήματά τους λίγο μετά το τέλος της εκπομπής. Ο καθένας ξεχωριστά αποκάλυψε τι γεύση του άφησε αυτή η συνεργασία, αλλά και να συναισθήματα που έχουν για το πρόωρο φινάλε. Και οι τρεις τους ήταν συναισθηματικά φορτισμένη για τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις τους.