Μπέττυ Μαγγίρα: Το σχόλιο κάτω από ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την κόντρα τους

Για τα γενέθλια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα γενέθλια της είχε χθες Τετάρτη 1/5 η Κατερίνα Καινούργιου και όπως αποκάλυψε στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκε χρόνια πολλά ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ωστόσο, στα social media ήταν πολλοί εκείνη που της ευχήθηκαν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες από το look της ημέρας και εκτός των τηλεθεατών της έγραψαν ευχές και πρόσωπα της τηλεόρασης και γενικά της showbiz.

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για την Κατερίνα Καινούργιου

Ανάμεσα τους και η Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία η Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν είχε μια άσχημη κόντρα (δείτε εδώ). Φαίνεται όμως πως πλέον τα έχουν βρει και έχουν καλές σχέσεις.

«Happy Birthday» της έγραψε κάτω από την ανάρτηση της.

Μπέττυ Μαγγίρα Κατερίνα Καινούργιου

Το party γενεθλίων της Καινούργιου

H παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα που παίζει καθημερινά στoν ALPHA, μάζεψε τους πιο κοντινούς της ανθρώπους και δείπνησαν δίπλα στην θάλασσα, συζητώντας και περνώντας όμορφα.

Φορώντας ένα μπλε εντυπωσιακό φόρεμα, πόζαρε τόσο με τον Πέτρο Συρίγο - που είναι και μάγειρας στην εκπομπή της - όσο και με την Νάταλι Κάκκαβα που ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τα παιδιά τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου επίσης έδωσε στους καλεσμένους της μπισκότα όπου έγραφαν «One year closer to being a milf» (ένας χρόνος νωρίτερα από το να γίνω milf), μια φράση που έγραφε και η τούρτα της την οποία έσβησε τα 39.

Δείτε επίσης: «Ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι» - Η έντονη διαίσθηση της Κατερίνας Καινούργιου και οι ευχές της καλεσμένης της

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια 39

Κατερίνα Καινούργιου ηλικία