Σπύρος Μαρτίκας & Βρισηίδα Ανδριώτου: Βόλτα στη Γλυφάδα - Η τρυφερή κίνηση στη σύντροφό του

Οι τρυφερές τους στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί πρόσφατα να ταξίδεψαν μέχρι τη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκαναν από εκεί για τον χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά), ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται πίσω στην πρωτεύουσα και πέρα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φροντίζουν να περνούν χρόνο και με τους φίλους τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάνοντας βόλτες στην Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε πρόσφατα, μάλιστα, στο κέντρο της Γλυφάδας, με τους δυο τους να περπατούν αγκαλιά. Ο φαρμακοποιός πρόσεχε την καλή του σαν τα μάτια του! Εκείνη είχε ντυθεί στα λευκά με σετ παντελόνι - σακάκι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα καφετί μπλουζάκι από μέσα, λευκά αθλητικά και μία τσάντα σε καφέ αποχρώσεις.

Η έξοδος της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα στη Γλυφάδα

Εκείνος, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα μαύρα, με επίσης πιο σπορ look, με το μπουφάν του να ξεχωρίζει. Τα αξεσουάρ που δεν έλειπαν και από τους δύο είναι τα γυαλιά ηλίου, αλλά και τα κινητά από τα χέρια τους. Δεν έδειχναν να ενοχλούνται από τα φλας και λίγο αργότερα συναντήθηκαν με την παρέα τους και προχώρησαν στον δρόμο τους.

Δείτε επίσης: Μαρτίκας - Ανδριώτου "σπάνε" την σιωπή τους για τις φήμες περί αρραβώνα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού : «Εδώ που φτάσαμε...»

Μαρτίκας Ανδριώτου Γλυφάδα

Μαρτίκας Ανδριώτου Γλυφάδα βόλτα