Χώρισε πριν 9 μήνες, τώρα όμως οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο - Πως χώρισε την περιουσία πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

Τι έλεγε το προγαμιαίο συμβόλαιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε πριν 9 μήνες, τώρα όμως οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο - Πως χώρισε την περιουσία πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

Μόλις 9 μήνες πέρασαν από την είδηση πως ζευγάρι της showbiz που κάποτε έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο, ενώ ο γάμος του ήταν από τους πιο λαμπερούς στο εξωτερικό, χώρισε χωρίς καν να έχει κλείσει ένα χρόνο γάμου.

Στην αρχή οι φήμες ήθελαν τον σύζυγό να έχει βρει άλλη, ενώ κυκλοφορούσε στο δρόμο χωρίς τη βέρα του πριν ακόμα ανακοινωθεί ο χωρισμός, ωστόσο οι ίδιοι το διέψευσαν. Στην συνέχεια άλλες φήμες, ήθελαν να υπάρχει κακοποίηση ανάμεσα τους. Συγκεκριμένα, γράφτηκε πως το ζευγάρι είχε συχνά έντονους τσακωμούς, με αποτέλεσμα να καλούν συνεχώς την αστυνομία, ενώ φήμες αναφέρουν πως εκείνη τον κακοποιούσε, γεγονός που είχε φέρει και τη ρήξη ανάμεσα τους.

Οριστικοποιήθηκε τελικά το διαζύγιο τους

O λόγος για το διαζύγιο της Britney Spears και τον σύζυγό της Sam Asghari. Σύμφωνα με το Page Six διατήρησαν τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

ΜπρίτνεΪ Σπίαρς γάμος

Η τραγουδίστρια θα κρατήσει ορισμένα κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Επίσης, τα κέρδη που έβγαλε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο τους. Ωστόσο, υπάρχουν και περιουσιακά στοιχεία τα οποία θα μοιραστούν.

Δείτε επίσης: Χώρισαν 4 χρόνια μετά τον γάμο και ένα παιδί - «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το κρατήσουμε μυστικό»

Σχετικά με τα έσοδα της, πολλά είμαι αυτά που έρχονται από το βιβλίο της: «Αν και απολαμβάνει πολυτελή ταξίδια ως αποτέλεσμα της σκληρά κερδισμένης ελευθερίας της, είχε μια συμφωνία-ορόσημο για το βιβλίο της από την οποία θα κερδίζει για πολύ καιρό και ο ουρανός είναι το ταβάνι όσον αφορά την κερδοφόρα δύναμή της, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών δικαιωμάτων για το “Woman in Me”. Και ευτυχώς ένα αρραγές προγαμιαίο συμβόλαιο».