Σία Κοσιώνη & Κώστας Μπακογιάννης: Οικογενειακές διακοπές στο Καρπενήσι - Εκείνη για καφέ κι εκείνος για ορειβασία

Οι αναρτήσεις τους από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σία Κοσιώνη
Instagram / Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που επέλεξαν να φύγουν από την Αθήνα για τις διακοπές του Πάσχα. Δεν πήγαν πολλοί μακριά, αλλά έφτασαν μέχρι το Καρπενήσι, όπου είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος ο δεύτερος κατά την περίοδο 2011 - 2014.

Δημοσίευσαν, μάλιστα, κάποια στιγμιότυπα από τις πρώτες τους στιγμές εκεί στα προφίλ τους στο Instagram. Από τη μία η δημοσιογράφος απολάμβανε τον καφέ της σε μαγαζί της περιοχής, μαζί με παρέα, αφού πρώτα έβαψε τα κόκκινα αυγά όπως ορίζει το έθιμο, ενώ ο σύζυγός της επέλεξε να κάνει ορειβασία στο βουνό μαζί με καλό του φίλο. Φυσικά, δίπλα τους έχουν και τον γιο τους.

Οι πασχαλινές διακοπές της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι

«Επιχείρηση κόκκινα χέρια!!! Και του χρόνου! redeggs», σημείωσε στην ανάρτησή της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, δείχνοντας τα κόκκινα δάχτυλά της που βάφτηκαν στην προσπάθειά της να βάψει τα αυγά.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη: Ενοχλήθηκε με την ερώτηση για δεύτερη εγκυμοσύνη; Το δημόσιο ξεκαθάρισμα της δημοσιογράφου

«Ανάβαση στην Καλιακούδα και στα 2100 μέτρα. Το βουνό, όπως και η ζωή, θέλει καλούς φίλους», σημείωσε με τη σειρά του στη δική του ανάρτηση ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βόλτα του στη φύση.

Δείτε επίσης: Κώστας Μπακογιάννης & Σία Κοσιώνη: Όλοι κοιτούσαν τον μικρό Δήμο - Η σπάνια οικογενειακή έξοδος του ζευγαριού στο Γκάζι