Βίκυ Κάβουρα: Ανακάτεψε μαζί γλυκό με αλμυρό και φρούτα με λαχανικά - Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης λίγο πριν γεννήσει

Λίγο έμεινε μέχρι να κρατήσει το μωρό της στα χέρια της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Κάβουρα
Instagram / Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα ετοιμάζεται σιγά σιγά να γεννήσει και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Οι λιγούρες της, λοιπόν, έχουν χτυπήσει κόκκινο, με την ίδια να δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα φαγητά που τρώει.

Την Μεγάλη Πέμπτη 2/5, μάλιστα, αποκάλυψε πως την έπιασε η επιθυμία να φάει πολλά φρούτα. Ξεκίνησε με φράουλες, όμως λίγο αργότερα συνέχισε με καρπούζι, το οποίο ανακάτεψε με αλμυρό φαγητό. Ούτε η ίδια δεν περίμενε ποτέ πως θα το συνδύαζε με... αρακά, ωστόσο έριξε το φταίξιμο στην εγκυμοσύνη.

Δείτε επίσης: Στο γήπεδο της ΑΕΚ για τα μάτια του Τζαβέλλα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης - Δίπλα η πεθερά της και ο Βλάσσης Χολέβας

Ό,τι και να τρώει, βέβαια, στην πορεία το "καίει" στο γυμναστήριο, αφού δεν έχει σταματήσει λεπτό να γυμνάζεται όλους αυτούς τους μήνες, γι' αυτό και τα κιλά τα παίρνει μόνο το μωρό της και όχι εκείνη. Η φουσκωμένη της κοιλίτσα μιλάει από μόνη της.

Δείτε επίσης: «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, το πέρασα λίγο βαριά...» - Η αποκάλυψή της για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Οι λιγούρες της Βίκυς Κάβουρα λίγο πριν γεννήσει

Βίκυ Κάβουρα λιγούρες εγκυμοσύνης
Instagram / Βίκυ Κάβουρα