Βίκυ Κάβουρα: Στο γήπεδο της ΑΕΚ για τα μάτια του Τζαβέλλα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης - Δίπλα η πεθερά της και ο Βλάσσης Χολέβας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Κάβουρα περιμένει το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παρόλο που η κοιλίτσα της μεγαλώνει, όπως και η κόπωση, η ίδια συνεχίζει να κάνει τα πράγματα που αγαπά (δείτε την εδώ να κάνει γυμναστική).

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, μάλιστα, βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ, Opap Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, στην οποία παίζει και ο σύντροφός της, εναντίον του Καζακστάν. Και δεν ήταν μόνη της...

Στο γήπεδο με την μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα η Βίκυ Κάβουρα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Στο πλευρό της βρισκόταν η πεθερά της, η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Ματθίλδη Μαρνέρη, αλλά και ο Βλάσσης Χολέβας. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους "τσάκωσε" στις κερκίδες. Η μέλλουσα μανούλα ήταν ντυμένη στα μαύρα, όμως η κοιλίτσα της πλέον δεν κρύβεται με τίποτα.

Δείτε επίσης: Επιβεβαίωσε το φύλο του μωρού με μία φωτογραφία

Βίκυ Κάβουρα πεθερά γήπεδο

Βίκυ Κάβουρα μητέρα Γιώργου Τζαβέλλα γήπεδο

Η πρώτη αντίδρασή της στις κάμερες για την εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες, με την ίδια να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στον πέμπτο μήνα της κύησης (δείτε εδώ τον ξέφρενο χορό της στην πίστα). Η ηθοποιός, μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο δεν φαίνεται έτοιμη να μιλήσει στις κάμερες γι' αυτό.

Ο φακός του Super Κατερίνα την συνάντησε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της και στο βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18/1 στον αέρα, η ίδια φαίνεται πως με το που βλέπει πως την πλησιάζει μαζί με την ρεπόρτερ, ξεκίνησε να απομακρύνεται ευγενικά.

«Εγώ θα πω με το καλό!», της είπε η δημοσιογράφος, με εκείνη να απαντά: «Να' στε καλά! Ευχαριστώ πολύ», να γυρνά την πλάτη της και να φεύγει.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της - Χαμογελαστή στον 5ο μήνα