Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ: Εκείνος την έπιασε από τη μέση, κι εκείνη τον πλησίασε στο πρόσωπο, αλλά... - Η αντίδρασή τους μόλις είδαν την κάμερα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ δεν συνηθίζουν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τελευταία τους έχει τσακώσει αρκετές φορές στους δρόμους της Αθήνας κατά τις εξόδους τους. Πριν από μερικές ημέρες πιάστηκαν αγκαλιασμένοι στη Γλυφάδα (δείτε εδώ τις φωτογραφίες), ενώ στο ίδιο μέρος εντοπίστηκαν και πριν από μερικά 24ωρα.

Βρίσκονταν σε πολύ γνωστό μαγαζί της περιοχής και κάποια στιγμή που σηκώθηκαν όρθιοι και ο τραγουδιστής είχε πιάσει την καλή του από τη μέση, ήρθαν πολύ κοντά, αλλά μόλις αντιλήφθηκαν πως υπήρχε κάμερα γύρω τους γύρισαν να κοιτάξουν και έκαναν χειρονομίες για να χαιρετήσουν. Δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία του φωτογράφου και έπειτα συνέχισαν κανονικά την βόλτα τους.

Η αντίδραση του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ μόλις είδαν την κάμερα

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ έξοδος

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ βόλτα

Τα φαντασμαγορικά γενέθλια της κόρης τους

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, πέρα από του Αγίου Βαλεντίνου είχαν άλλον ένα λόγο για να γιορτάσουν οι δύο γονείς. Το κοριτσάκι τους, η μικρή Ελένη, είχε τα γενέθλιά της.

Η όρη τους έκλεισε τα εννέα και θέλησαν να της κάνουν το πιο ξεχωριστό πάρτι. Δεν δημοσιεύσαν πολλά στα social media τους, καθώς τους αρέσει να κρατούν αυτές τις στιγμές για τον εαυτό τους, τους συγγενείς και τους φίλους τους, ωστόσο η περήφανη μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την τούρτα που διάλεξαν για εκείνη.

Είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα, όπως και η μητέρα της, καθώς κάνουν μαζί ιππασία, επομένως δεν υπήρχε κάτι που να ταιριάζει περισσότερο πέρα από μία τούρτα σε σχήμα αλόγου. «Το κορίτσι του Βαλεντίνου έγινε 9! Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Υβόννη Μπόσνιακ στην ανάρτησή της και γέμισε με μηνύματα και ευχές (δείτε επίσης την συγκίνηση του τραγουδιστή τη στιγμή που μιλάει για την κόρη του).

Υβόννη Μπόσνιακ γενέθλια κόρης τούρτα