Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Διαφορετικό το πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ - Στο πλευρό του η μητέρα του και τα αδέρφια του

Πώς πέρασε το βράδυ της Ανάστασης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Τατιάνα Μπλάτνικ στις 19 Απριλίου, σοκάροντας την ελληνική κοινότητα, καθώς τίποτα δεν πρόδιδε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς πάντα φρόντιζαν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακούστηκαν πολλά για νέες σχέσεις και συντρόφους, ακόμα και την περίοδο που ήταν σε διάσταση, με τα δημοσιεύματα να θέλουν εκείνον να βρίσκεται σε σοβαρή σχέση αυτό το διάστημα με μία γνωστή κυρία του κύκλου του (δείτε εδώ).

Το πρώτο Πάσχα του Νικόλαου Γλύξμπουργκ μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Παρόλα αυτά, ο ίδιος το πρώτο του Πάσχα μετά το διαζύγιο το πέρασε δίπλα στην οικογένειά του, χωρίς κάποιο άλλο πρόσωπο στην παρέα του. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο αδερφός του, Παύλος, για να ευχηθεί μετά την Ανάσταση φάνηκε πως γιόρτασαν οι δυο τους με την μητέρα τους, τη Μαρί Σαντάλ, τη Θεοδώρα που συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάλ, αλλά και για τον μικρότερο αδερφό τους, Φίλιππο που είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Νίνα Φλορ.

Μαζί τους ήταν και ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο 16χρονος Αριστείδης Σταύρος, ενώ τα υπόλοιπα αδέρφια του, η Μαρία Ολυμπία, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο Αχιλλέας Ανδρέας και ο Οδυσσέας Κίμωνας, έλειπαν, καθώς έχουν μεγαλώσει και είναι λογικό να θέλουν να περάσουν χρόνο και με τις παρέες τους αυτές τις μέρες.

Δείτε επίσης: Τατιάνα Μπλάτνικ: «Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε, ήταν στον κύκλο της...» - Ο άντρας με τον οποίο ήρθε κοντά μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο