Δημήτρης Κοκότας: Νέες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του - Η απόφαση των γιατρών

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο εδώ και περίπου 40 μέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στα παρασκήνια του Just The 2 of Us, χωρίς να έχει επικοινωνία με την οικογένειά του. Πραγματοποιήθηκαν τρεις προσπάθειες αφύπνισής του και την τρίτη φορά ο τραγουδιστής έδειχνε να ανταποκτίνεται θετικά. Το γεγονός αυτό γέμισε με ελπίδα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 7/5, όμως, ανακοινώθηκε πως υπήρχε μία ακόμη εξέλιξη σχετικά με την υγεία του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή έχει παγώσει η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων.

Δείτε επίσης: Ενοχλημένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την υγεία του: «Τα διαψεύδω όλα αυτά»

Ο τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Αυτό δεν είναι κάτι αρνητικό, καθώς εξακολουθεί να καταφέρνει να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, αν και για λόγους ασφαλείας εξακολουθεί να έχει τη μηχανική υποστήριξη. Ωστόσο, μετά την επιστροφή των γιατρών αναμένεται να ακολουθήσει ένας νέος κύκλος εξετάσεων ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αφύπνισης και να συνεχιστεί η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων.

Δείτε επίσης: «Το παιδί είναι...» - Η αντίδραση της κόρης του στις τόσες μέρες απουσίας του