Eurovision 2024: Το BBC αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της στον Α' Ημιτελικό με μία ανάρτηση

Έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2024: Το BBC αποθέωσε την Ελένη Φουρέιρα για την εμφάνισή της στον Α' Ημιτελικό με μία ανάρτηση

Η Ελένη Φουρέιρα το 2018 ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο και έκανε χαμό με την εμφάνισή της. Κατέληξε, μάλιστα, να παίρνει τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό, ενώ στην προτίμηση του κοινού βγήκε πρώτη. Έκτοτε, όλοι την συζητούν, ενώ οι διοργανωτές την καλούν ξανά και ξανά στο show.

Το 2019, δηλαδή, εμφανίστηκε για δεύτερη φορά, στο Ισραήλ, όχι ως διαγωνιζόμενη, αλλά ως συμμετέχουσα σε act με τους "θρύλους της Eurovision", τραγουδώντας "Dancing Lasha Tumbai", με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Ιρλανδία: Το... τρομακτικό προφίλ του non-binary, Bambie Thug, στο instagram

Η ανάρτηση του BBC για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision 2024

Φέτος, ανέβηκε στη σκηνή του Malmo Arena για να τραγουδήσει ξανά το Fuego, με μία παραλλαγή που τρέλανε τους θεατές στο στάδιο, αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν την έναρξή της το βράδυ της Τρίτης 7/5 στον Α' ημιτελικό. Όλο το διαδίκτυο μιλάει για εκείνη, ενώ ακόμη και το BBC την αποθέωσε με μία ανάρτηση στο Instagram.

«Η απίστευτη Ελένη Φουρέιρα φέρνει φωτιά στη Eurovision», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Το λάθος του Θανάση Αλευρά που... πολλοί παρατήρησαν - «Άθλια επιλογή της ΕΡΤ»

Τα σχόλια στο twitter για τον Α' ημιτελικό

Ούτε οι χώρες έμειναν ασχολίαστες με την Ιρλανδία να λαμβάνει τα περισσότερα... αρνητικά σχόλια! Επέλεξε ένα μια gothic εμφάνισή με πολλούς να αποκαλούν τόσο την τραγουδίστρια όσο και τον χορευτή της, «σατανιστές». Το τραγούδι μιλάει από μόνο του άλλωστε όπως και η σκηνική τους παρουσία που είχε πάνω μέχρι και... πεντάλφα.

Μάλιστα, το γεγονός πως πέρασαν στον τελικό έκανε το κοινό να σοκαριστεί, ενώ ανάρτηση σχετικά έκανε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας όπου αναρωτήθηκε πως η EBU δεν βλέπει την κατάντια της χώρας, αφού μέχρι και οι παρουσιαστές ήρθαν σε αμηχανία.