Μάστορας & Καληφώνη: Είχαν γυρίσει και τους κοιτούσαν όλοι - Εκείνη με στενό μαύρο φόρεμα κι εκείνος κοστουμάτος σε σπάνια νυχτερινή έξοδο

Πώς συμπεριφέρονταν μπροστά στις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πιο ωραία και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον πρώτο καιρό προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται όσον αφορά στη σχέση τους, όμως οι κοινές τους φωτογραφίες και τα βίντεο είναι όλο και περισσότερα το τελευταίο διάστημα. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους, ωστόσο, γίνονται πιο σπάνια.

Σε μία από αυτές, βέβαια, τους "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr. Πριν από μερικές ημέρες, οι δυο τους αποφάσισαν να βρεθούν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα, με την οποία φωτογραφήθηκαν αργότερα στα παρασκήνια. Η κάμερα τους ακολούθησε από τη στιγμή που έφτασαν με το αμάξι τους, μέχρι και τη στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι τους και είναι περιττό να πούμε πως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για unfollow Καληφώνη & Μάστορα: «Χωρίς να θέλω να διαψεύσω ότι έγινε κατά λάθος...»

Η σπάνια νυχτερινή έξοδος της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα

Ο τραγουδιστής, πιο κομψός από ποτέ, είχε επιλέξει να φορέσει ένα κοστούμι, με γιλέκο και μπορντό γραβάτα, ενώ η Influencer και επιχειρηματίας φορούσε ένα στενό μαύρο φόρεμα, μακρύ, με μαύρα πέδιλα και από πάνω είχε επιλέξει ένα ροζ σατέν πανωφόρι που ταίριαζε γάντι. Καθόντουσαν δίπλα δίπλα, παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον, ενώ δεν ήταν καθόλου διαχυτικοί, καθώς γνώριζαν πως υπήρχαν κάμερες γύρω τους.

Λίγες μέρες μετά ακολούθησαν και οι πασχαλινές τους διακοπές - Δείτε εδώ τη φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media αγκαλιασμένοι.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας αμάξι

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας έξοδος

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας νυχτερινή έξοδος

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας Μαρινέλλα