Γιώργος Λιάγκας κατά Παπανώτα: «Μέχρι πριν 20 ημέρες Δημήτρη μου, ο Κασσελάκης ήταν Θεός επί γης και τώρα που σε έβγαλε εκτός...»

Η αντίδραση του δημοσιογράφου του Happy Day στο προσκλητήριο γάμου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας κατά Παπανώτα: «Μέχρι πριν 20 ημέρες Δημήτρη μου, ο Κασσελάκης ήταν Θεός επί γης και τώρα που σε έβγαλε εκτός...»

Πριν από μερικά 24ωρα διέρρευσε το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth (δείτε το εδώ), ο οποίος θα γίνει στην Κρήτη και το γλέντι θα είναι τετραήμερο. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 9/5 στον αέρα του Happy Day.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος πρόσφατα διαγράφηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ λόγω δηλώσεών του (δείτε εδώ) και έκτοτε τα έβαλε με τον ηγέτη του κόμματος, ζήτησε, λοιπόν, να παίξει το τραγούδι "Το προσκλητήριο" και αμέσως αναφώνησε: «Κόβω φλέβα» και πρόσθεσε όλο νόημα: «Πότε είναι ο γάμος; Τον Αύγουστο; Δεν θα μπορέσω, θα είμαι διακοπές».

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη στάση του Δημήτρη Παπανώτα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη

Η αντίδρασή του αυτή, αλλά και η στάση του γενικότερα απέναντι στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κάτι που δυσαρέστησε τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει τα δικά του σχόλια με την σειρά του, λίγο αργότερα, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Και βλέπω και τον φίλο μου τον Παπανώτα το πρωί, ο οποίος, εντάξει, απαγορεύεται να αναπαράξουμε αυτά που ανεβάζει, αλλά ξαφνικά τώρα ο Δημήτρης επειδή τον έβγαλε πρακτικά εκτός ο Κασσελάκης - δεν κρίνω αν τον έβγαλε δικαίως ή αδίκως - όψιμα αντιλήφθηκε σε 20 ημέρες... Μέχρι πριν 20 ημέρες Δημήτρη μου, αγαπημένε μου - τον εκτιμώ τον Δημήτρη, ανταλλάσσουμε μηνύματα, ήμουν οπαδός του και το είχα πει - ο Κασσελάκης ήταν Θεός επί γης, τον αποθέωνες και τώρα που σε έβγαλε εκτός, βγαίνεις και του κάνεις κριτική και λες ότι πόσο δίκαιο έχει ο Τσίπρας και πόσο κακός ηγέτης είναι ο Κασσελάκης;», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει!» - Ηχηρή αποκάλυψη πίσω από τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μπορεί ο Κασσελάκης να αλλάξει γνώμη για τον Παπανώτα και ο Παπανώτας δεν μπορεί; Μπορεί και παραμπορεί! Γιατί αυτή τη στιγμή τον κρίνει από τον τρόπο που του φέρθηκε και ο τρόπος που τον έδιωξε τον Παπανώτα δεν ήταν ο σωστός. Δεν ήταν ωραίες οι δηλώσεις Παπανώτα, αλλά διαφώνησα με τον τρόπο κάθετα που έγινε όλο αυτό», επισήμανε, τότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη.