Ιωάννα Τούνη: Την σήκωνε στην πλάτη του κι εκείνη τον κρατούσε αγκαλιά - Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τις Σεϋχέλλες

Όνειρο οι διακοπές τους εκεί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη πέρασε μερικές μέρες στις Σεϋχέλλες, μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, και τον γιο τους, Πάρη, γιορτάζοντας εκεί το Πάσχα. Δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες της στα social media από τις εξορμήσεις τους εκεί και τα ειδυλλιακά τοπία, μέχρι και το πολυτελές δωμάτιο που έμειναν (δείτε το εδώ), ωστόσο ξεχώρισε η τελευταία της.

Την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού επέστρεψε από το ονειρικό τους ταξίδι. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από την παραλία, με τον καλό της. Εκείνος την έχει σηκώσει στην πλάτη του και εκείνη χαμογελάει στον φακό. Τα like "έπεσαν βροχή" και τα σχόλια ήταν πολλά!

Δείτε επίσης: Είχε αρπάξει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τον λαιμό και τον φιλούσε παθιασμένα - Τους κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια

Η τρυφερή ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στις Σεϋχέλλες

«Εσύ κι εγώ», έγραψε στη λεζάντα.

Η απάντηση για όσους ρωτούν «Πού τα βρίσκει τα λεφτά; Sugar Daddy, πλούσιοι γονείς, OnlyFans ή...»

Μία αποστομωτική απάντηση έδωσε πριν από λίγη ώρα η Ιωάννα Τούνη σε όσους την κριτικάρουν για τα συχνά ταξίδια της ανά τον κόσμο. Γενικά λατρεύει τα ταξίδια και δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται μαγευτικούς προορισμούς, όταν βέβαια τής το επιτρέπει το πρόγραμμά της. Από την ημέρα που την γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχει γυρίσει τον κόσμο και επιστρέφει πάντα με ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί και...» - Αναστάτωση σε εστιατόριο με τον Πάρη

Υπάρχει μία μερίδα του κοινού, ωστόσο, που βλέποντας τα συνεχή ταξίδια της βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν κακοπροαίρετα σχόλια για τον τρόπο που βγάζει χρήματα. Η Ιωάννα Τούνη παραδέχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτοί βρίσκουν τον «δρόμο» για το inbox της και για διάφορες αναρτήσεις, τις οποίες και «βομβαρδίζουν» με αρνητικά σχόλια.

Φυσικά το ταξίδι στις Σεϋχέλλες δεν αποτελούσε εξαίρεση. Η Ιωάννα Τούνη έδωσε την απάντησή της στο ερώτημα που φαίνεται πως απασχολεί πολλούς: «Πάλι ταξίδι αυτή η Τούνη. Πού τα βρίσκει τα λεφτά;». Η Ιωάννα Τούνη έδωσε τέσσερις πιθανές απαντήσεις για να επιλέξουν οι followers της, με την απάντηση βέβαια να είναι ξεκάθαρη:

  • Sugar Daddy
  • Πλούσιοι γονείς
  • Only fans
  • Αυτοδημιούργητη με δύο εταιρείες

«Μόνο οι πολύ έξυπνοι και ακοπλεξάριστοι γνωρίζουν την σωστή απάντηση», έγραψε στη λεζάντα του ποστ της η Ιωάννα Τούνη.