Μαρίνα Σάττι: Συγκινημένοι η μητέρα και ο αδερφός της - Οι πρώτες δηλώσεις τους μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024

Η ομοιότητα και το δέσιμο με την οικογένειά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Συγκινημένοι η μητέρα και ο αδερφός της - Οι πρώτες δηλώσεις τους μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024

Η Μαρίνα Σάττι πέτυχε την πρώτη νίκη της σχετικά με τη φετινή συμμετοχή της στην Εurovision με την νεαρή τραγουδίστρια να ανεβαίνει την Πέμπτη 9/5 στην σκηνή του Μάλμε στην Σουηδία ερμηνεύοντας το ''Ζάρι''.

Τα νέα για την ελληνική συμμετοχή είναι μετικά με την Μαρίνα Σάττι να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11/5. Στο πλευρό της τραγουδίστριας εκτός από την ομάδα της είναι και η οικογένειά της.

Μάλιστα, η μητέρα και ο αδερφός της Σάττι λίγο μετά την κατάκτησή της παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του Στούντιο 4 - που προβλήθηκαν την Παρασκευή 10/5 - με τους δύο να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για το ταλέντο της Μαρίνας τους (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter για την Μαρίνα Σάττι).

Οι δηλώσεις της οικογένειας της Μαρίνας Σάττι για τη συμμετοχή της στην Eurovision

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι και συνεχίζουμε. Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή», είπε αρχικά η μητέρα της Μαρίνας Σάττι.

Από τη μεριά του ο αδερφός της συμπλήρωσε: «Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για την Μαρίνα, ποια είναι και τι μπορεί να κάνει».

Στη συνέχεια ο αδερφός της Μαρίνας, Σαρίφ Σάττι συμπλήρωσε: «Ένιωσα συγκίνηση, ήταν πολύ ωραία. Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για την Μαρίνα για το ποια είναι και τι μπορεί να κάνει. Το απέδειξε. Είχαμε λίγο αγωνία όσο περιμέναμε αλλά εντάξει...Μας ταλαιπώρησαν λίγο οι φίλοι μας στην Σουηδία αλλά όλα καλά. Σήμερα δεν ξέρω αν θα κοιμηθούμε από την υπερένταση, από αύριο βλέπουμε».

«Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή, παρακολουθώ πολύ στενά αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Όταν άκουσα το αποτέλεσμα χάρηκα πολύ, περιμένουμε και το Σάββατο...», συμπλήρωσε η μητέρα της Μαρίνας Σάττι.