Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Ντάνη Γιαννακοπούλου - Η πρώτη φωτογραφία με την 6 ημερών κόρη της στο σπίτι

Προσαρμόζεται στη νέα της καθημερινότητα ως μαμά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντάνη Γιαννακοπούλου
Instagram / Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου πριν από μερικές ημέρες, έξι συγκεκριμένα, έφερε στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της. Πέρασε τα πρώτα 24ωρα στο μαιευτήριο, όπως συνηθίζεται άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις, και όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πλέον έχουν επιστρέψει μαζί στο σπίτι και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε, αρχικά, μία φωτογραφία σε story, με τα μικρά πατουσάκια της μπέμπας της και έγραψε χαρακτηριστικά: «My baby girl», ενώ λίγο αργότερα ανέβασε κανονικό post με το ένα ποδαράκι της και σημείωσε αυτή τη φορά στη λεζάντα: «Βηματίζοντας από το μαιευτήριο στο σπίτι!». Τα σχόλια και οι ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της, για άλλη μία φορά, κατέκλυσαν τα σχόλια (δείτε εδώ το παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για εκείνη).

Η πρώτη ανάρτηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου με την κόρη της μετά το εξιτήριο

Ντάνη Γιαννακοπούλου νεογέννητη κόρη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από το μαιευτήριο

«Ήρθε!

Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι;

Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου γιατρό @nikosakrivos και την αγαπημένη μου μαία @chrysatewoo, που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει! Μάλλον θα είχα πάθει εγκεφαλικα!

Ευχαριστώ πολύ και το μαιευτήριο Μητέρα @mitera.gr, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με τέτοια φροντίδα αλλά και επαγγελματισμό!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Δέχτηκε την πιο ευαίσθητη ερώτηση για μία γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ξέσπασε: «Κάπου έλεος»