Γιώργος Λιάγκας κατά Super Κικής: «Είναι δυστύχημα για εμένα! Η συγκεκριμένη κυρία βγαίνει και...»

Αφήνει σαφή υπονοούμενα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας κατά Super Κικής: «Είναι δυστύχημα για εμένα! Η συγκεκριμένη κυρία βγαίνει και...»

Στην εκπομπή Το πρωινό του ΑΝΤ1, σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super Κική. Η κόντρα του ξέσπασε μετά από μια αντίδραση που είχε η δεύτερη σε βίντεο για το gender reveal του μωρού της Ιλάειρας Ζήση.

Το ζήτημα λοιπόν έχει πάρει τη δικαστική οδό και αναμένεται η απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη. Σήμερα Τρίτη 21/5 όμως έγινε γνωστό, πως η δίκη ανάμεσα στον καλλιτέχνη και την influencer έχει πάρει αναβολή.

Τα αιχμηρά σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την Super Κική

«Κυρία Super Κική... Τι χαζομάρα είναι αυτή; Πώς την λένε την κοπέλα, δεν έχει όνομα;», είπε αρχικά για να δώσει πάσα για το ρεπορτάζ με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την δικαστική τους διαμάχη.

Μετά το συγκεντρωτικό βίντεο που προβλήθηκε με τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να πω κάτι, το οποίο είναι δυστύχημα για μένα. Η συγκεκριμένη κυρία βγαίνει και με καθυβρίζει συνέχεια. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ούτε πρόκειται. Στη συγκεκριμένη κυρία δίνουν βήμα πολλές εκπομπές. Ξέρεις γιατί; Αν βγει κάποιος και πει ότι ο Λιάγκας είναι μακάκας, ακόμα και ο τελευταίος των τελευταίων να το πει και μόνο ο τίτλος "Ο Λιάγκας είναι βλαξ" θα κάνει τον γύρο των εκπομπών.

Άρα δίνουν βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους μόνο και μόνο για να βρίσουν κάποιον που έχει βήμα αυτή τη στιγμή, μια επιτυχία, μια εκπομπή για να κάνουν νούμερα, για να κάνουν το κομμάτι τους. Αυτό είναι θλιβερό. Αυτό δεν το είχα δει... Αφήνει σαφή υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου. Για αυτό έκανε μήνυση ο Μαυρίκιος».