Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας μια ανάσα πριν την γέννα - Η αντίδραση όταν είδε τον φωτογράφο

Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πάρα πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδε τα τελευταία χρόνια τα όνειρα της να πραγματοποιούνται. Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας (δείτε φωτογραφίες), ενώ λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο μικρός Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος τους ένωσε ακόμα περισσότερο ζώντας στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, το ζευγάρι στην βάφτιση του "έλαμπε" από χαρά που έζησε αυτό το όμορφο θαύμα της ζωής.

Σε λίγες εβδομάδες ωστόσο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, θα αποκτήσουν και το δεύτερο παιδάκι τους, καρπό του έρωτα τους. Ακόμη δεν έχουν αποκαλύψει ούτε το φύλο αλλά ούτε και το όνομα που μπορεί να δώσουν στο μωράκι τους.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την ξανθιά παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει την βόλτα της και τα ψώνια της. Χαλαρή με τζιν παντελόνι και μπλε αθλητική ζακέτα όταν είδε τον φωτογράφο χαμογέλασε γλυκά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεύτερη εγκυμοσύνη

Να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της δεν θέλει να δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες του παιδιού της στα social media, οπότε έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί του αλλά και να αναρτά φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. «Γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας», είχε πει η παρουσιάστρια στις κάμερες - δείτε το βίντεο.

Βέβαια, στην γιορτή της μητέρας είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την μητέρα της αλλά και το γιο της όταν ήταν μικρούλης ακόμα - δείτε την ανάρτηση εδώ.