Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απαγόρευση του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για το γιο τους, Βλάσση

Η απόφαση που πήραν από κοινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο ο γιος τους. Έγιναν ζευγάρι τον Αύγουστο του 2020 και τον Σεπτέμβριο του 2022 η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, παρόλο που οι φήμες κυκλοφορούσαν αρκετούς μήνες πριν. Ξεκίνησε λοιπόν μετά την ανακοίνωση της να μην κρύβει την κοιλίτσα της, ενώ λίγο πριν γεννήσει παντρεύτηκαν με πολιτικό (δείτε φωτογραφίες).

Τον Ιανουάριο του 2023 γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο πήρε το όνομα Βλάσσης, από τον παππού του και πατέρα του επιχειρηματία. Στην βάφτιση του μάλιστα έγινε χαμός! Τραγούδησαν οι Μέλισσες, έπεσαν δεκάδες πυροτεχνήματα, ενώ ο στολισμός ήταν υπερπαραγωγή.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ωστόσο, είναι από τα ζευγάρια που δεν θέλουν να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο με το μωράκι τους, καθώς δεν επιθυμούν να το εκθέσουν στη δημοσιότητα. Μπορεί η παρουσιάστρια να είναι στην showbiz, όμως ο σύζυγός της όχι, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην θέλει να μοιράζονται πολλές από τις στιγμές μαζί του.

Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το γιο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όταν την συνάντησαν στην εκδήλωση που έκανε το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, το βράδυ της Δευτέρας 15/1. Η παρουσιάστρια, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με το γιο της.

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά. Καλύτερα να οριστικοποιηθεί κάτι και μετά να το λες», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τα τηλεοπτικά της βήματα και τις φήμες που την θέλουν να επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Όσον αφορά το γιο της και τους λόγους που δεν ανεβάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο μαζί του, αποκάλυψε πως: «Κάνουμε baby swimming από τον 5ο μήνα. Απλά γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άντρας μου. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας. Άμα έρθει, ευπρόσδεκτο».